Milan Růžička wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Růžička

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Prostějov
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
scénárista, režisér

Milan Růžička - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
25.5.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Růžička 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Milan Růžička
datum narození 25.5.1937
(scénárista, režisér, instagram)

Milan Růžička - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2008) - Kardinál Josef Beran
(2007) - Hledači opálů
(2006) - Bílá místa (TV seriál)
(2005) - Jan Škrdlík violoncellista
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Já z toho budu mít smrt
(2004) - Pro sjednocenou Evropu
(2004) - Vražda kočky domácí
(2003) - Útěky a odchody
(2003) - Přátelství na život a na smrt
(2003) - A přece se točí
(2002) - Kámen, smrt a hudba
(2002) - Poslání s podrazem
(2000) - Jáhnové, služba pro 3. tisíciletí
(1999) - Samozvaný host
(1998) - Průkopníci podnikání v českých zemích (TV seriál)
(1998) - Kdo je... Jarmila Kurandová
(1998) - Kdo je... (TV seriál)
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Šlechtické rody Čech a Moravy (TV seriál)
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Pražák
(1997) - Lakomec
(1994) - Karel Plicka
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1992) - Smrt Anežky Hrůzové
(1992) - Divá Bára
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Dáma a smrt
(1991) - Umělec a člověk Hugo Haas
(1991) - Svlékání kůže
(1991) - O bláznech jen dobré
(1989) - Šampáňo
(1989) - Smrt v kruhu
(1989) - Pozvání na zámek
(1988) - Bude řeč o penězích
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Petr a Jan
(1987) - Hláska
(1985) - Přitažlivost výšky
(1984) - Paragrafy na kolech (TV seriál)
(1983) - Pod nohama nebe
(1980) - More v kvapke vody
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - A zvítězila pravda dělníkova
(1976) - Najvzdialenejšia hviezda na nebi
(1970) - Ta slepička kropenatá
(1970) - Drama na lovu
(1968) - Guttuso '68
(1968) - V hodine strachu
(1968) - Učitel a přítel zůstal veřejnosti neznám
(1968) - Na tý louce zelený
(1964) - Dobrá rada je nad zlato
(1959) - Docela všední neděle
(1958) - Rodiče

Milan Růžička - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Milan Růžička - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.5.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Růžička 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Růžička - scénárista, režisér

se narodil 25.5.1937 ve městě Prostějov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Růžička

Dnes se narodili
Česká republika Ewa Farna
(*1993) zpěvačka, skladatelka

Francie François Hollande
(*1954) politik, prezident

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Rakousko Erwin Schrödinger
(*1887) teoretický fyzik, jeden ze zakladatelů kvantové mechaniky

Velká Británie Tyson Fury
(*1988) boxer


Milan Růžička
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
3°50’
 
LunaLuna:
Střelec
5°49’
 
MerkurMerkur:
Býk
15°20’
 
VenušeVenuše:
Beran
23°57’
 
MarsMars:
Štír
26°19’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°09’
R
SaturnSaturn:
Beran
2°54’
 
UranUran:
Býk
10°59’
 
NeptunNeptun:
Panna
16°10’
R
PlutoPluto:
Rak
26°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°53’
R
Černá LunaLilith:
Štír
26°04’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
22°24’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924 - 2014) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905 - 1982) herec

Spojené státy Loretta Young
(*1913 - 2000) herečka

Česká republika Miloš Hlavica
(*1933 - 2015) herec

Velká Británie Ian Fleming
(*1908 - 1964) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »