Ming-Na Wen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ming-Na Wen

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.11. 1963 - 12:00h
Místo:
Coloane
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Ming-Na Wen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
20.11.1963 - 12:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.11.1963 - 04:00  
MO, Coloane:
22°8' s.š., 113°34' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ming-Na Wen 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ming-Na Wen
datum narození 20.11.1963
(herečka, instagram)

Ming-Na Wen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Marvel's Captain America: 75 Heroic Years (TV pořad)
(2016) - The Darkness
(2015) - Killer App
(2014) - The 40th Annual People's Choice Awards
(2014) - Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop!
(2014) - Marvel Studios: Assembling a Universe
(2014) - April Rain
(2013) - The Real
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Super Cyklón
(2010) - BoyBand
(2009) - SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
(2009) - Push
(2009) - Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Maturitní ples
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2006) - Spiknutí (TV seriál)
(2005) - Perfection
(2005) - Inconceivable (TV seriál)
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Legenda o Mulan 2
(2004) - Batman vítězí (TV seriál)
(2003) - The 30th Annual Daytime Emmy Awards
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Teddy Bears' Picnic
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2001) - Final Fantasy: Esence života
(2001) - Aki's Dream
(1999) - We Served with Pride: The Chinese American Experience in WWII
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Spawn 3: Ultimate Battle
(1999) - Outreach (TV seriál)
(1998) - 12 Bucks
(1998) - Reflections on Ice: Michelle Kwan Skates to the Music of Disney's 'Mulan'
(1998) - Pokoušet osud
(1998) - Legenda o Mulan
(1997) - Spawn (TV seriál)
(1997) - Láska na jednu noc
(1995) - The Single Guy (TV seriál)
(1994) - Ztracený syn 4
(1994) - Ztracený syn 2
(1994) - Terminal Voyage
(1994) - Street Fighter: Poslední boj
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Hong Kong '97
(1993) - Slepý bod
(1993) - Klub šťastných žen
(1992) - Rain Without Thunder
(1989) - The More You Know
(1968) - MisteRogers' Neighborhood (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.11.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ming-Na Wen 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ming-Na Wen - herečka

se narodila 20.11.1963 ve městě Coloane
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ming-Na Wen

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Ming-Na Wen
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
27°06’
10
 
LunaLuna:
Kozoroh
9°17’
11
 
MerkurMerkur:
Střelec
5°44’
10
 
VenušeVenuše:
Střelec
18°12’
10
 
MarsMars:
Střelec
18°35’
10
 
JupiterJupiter:
Beran
9°56’
2
R
SaturnSaturn:
Vodnář
17°10’
1
 
UranUran:
Panna
9°45’
7
 
NeptunNeptun:
Štír
15°49’
9
 
PlutoPluto:
Panna
14°01’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
13°34’
5
R
Černá LunaLilith:
Štír
23°53’
9
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°13’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
24°33’
2
Domy:
Vodnář
12°22’
Lev
12°22’
2:
Ryby
20°10’
8:
Panna
20°10’
3:
Beran
25°12’
9:
Váhy
25°12’
Býk
24°23’
Štír
24°23’
5:
Blíženci
19°36’
Střelec
19°36’
6:
Rak
14°16’
Kozoroh
14°16’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
3°22’
11
Slun./Luna:
Střelec
18°11’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »