Myriam Boyer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Myriam Boyer

Pohlaví:
Žena
Narození:
23.5. 1948 - 22:00h
Místo:
Lyon
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, režisérka

Myriam Boyer - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
de Jabrun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.5.1948 - 22:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.5.1948 - 21:00  
FR, Lyon:
45°45' s.š., 4°51' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Myriam Boyer 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Myriam Boyer
datum narození 23.5.1948
(herečka, režisérka, instagram)

Myriam Boyer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Je me tue à le dire
(2015) - Le chant du merle
(2011) - Monsieur Papa
(2010) - Zvonění ledu
(2009) - Mensch
(2008) - Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
(2008) - Veřejný nepřítel č. 1
(2008) - Neptunův trojzubec
(2008) - La mort n'oublie personne
(2007) - Le Voyageur de la Toussaint
(2007) - Le Sang noir
(2007) - Kde se cesty kříží
(2006) - Itinéraires
(2005) - Gris blanc
(2004) - Peurs
(2004) - L'Homme qui venait d'ailleurs
(2003) - Tvoje ruce na mé půlce
(2003) - Le Télégramme
(2003) - Orages
(2003) - Les Enfants de Charlotte
(2001) - Paranoïa
(2001) - Jalousie
(2000) - Vie privée, vie publique
(2000) - T'aime
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - La Mère Christain
(1996) - Thé ou café
(1996) - Un drôle de cadeau
(1996) - L'amerloque
(1995) - Le Plus bel âge...
(1995) - Le R.I.F. (TV seriál)
(1994) - La Poudre aux yeux
(1994) - L'Eté de Zora
(1993) - Le Vin que tue
(1993) - La Sieste
(1993) - Cukr, káva, limonáda
(1993) - Bláhové mládí
(1992) - Srdce v zimě
(1992) - Maigret a noc na křižovatce
(1992) - From Time to Time
(1991) - Všechna jitra světa
(1991) - Le Miel amer
(1990) - Uranus
(1990) - La Bonne âme du Setchouan
(1989) - Příliš krásná
(1988) - Il y a maldonne
(1986) - Golden Eighties
(1985) - Le Voyage à Paimpol
(1984) - Ať žije život
(1983) - Sarah dit... Leila dit...
(1982) - Village sur la colline, Le (TV seriál)
(1981) - L'Examen
(1980) - Ça va? Ça va!
(1979) - Laisse-moi rêver
(1979) - Černá řada
(1979) - Aujourd'hui deux femmes
(1978) - Vas-y maman
(1978) - L'Hôtel de la plage
(1977) - Le Vieux pays où Rimbaud est mort
(1977) - La Mort amoureuse
(1977) - La Communion solennelle
(1976) - Jonas, kterému bude 25 let v roce 2000
(1976) - Die Hinrichtung
(1975) - Vždycky prší tam, kde je mokro
(1975) - Une vieille maîtresse
(1975) - Le Triangle écorché
(1975) - Cinéma 16 (TV seriál)
(1974) - Le Voyage d'Amélie
(1974) - Vincent, François, Paul a ti druzí...
(1974) - Pain noir, Le (TV seriál)
(1974) - L'Ombre d'une chance
(1974) - Bažanti jdou do boje
(1973) - Největší událost od chvíle, kdy člověk vstoupil na Měsíc
(1973) - Malataverne
(1973) - Ici peut-être
(1972) - La Vie et la passion de Dodin-Bouffant
(1972) - La Tuile à loups
(1972) - Slavné útěky (TV seriál)
(1972) - Le Rendez-vous des Landes
(1970) - Nausicaa

Myriam Boyer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.5.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Myriam Boyer 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Myriam Boyer - herečka, režisérka

se narodila 23.5.1948 ve městě Lyon
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Myriam Boyer

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Myriam Boyer
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
2°36’
5
 
LunaLuna:
Střelec
12°53’
12
 
MerkurMerkur:
Blíženci
24°45’
6
 
VenušeVenuše:
Rak
9°15’
7
 
MarsMars:
Panna
2°05’
8
 
JupiterJupiter:
Střelec
26°45’
1
R
SaturnSaturn:
Lev
16°55’
8
 
UranUran:
Blíženci
24°51’
6
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°25’
9
R
PlutoPluto:
Lev
12°44’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
13°12’
4
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°28’
2
 
CheirónCheirón:
Štír
20°43’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
15°02’
6
Domy:
Střelec
25°19’
Blíženci
25°19’
2:
Vodnář
5°04’
8:
Lev
5°04’
3:
Ryby
18°48’
9:
Panna
18°48’
Beran
22°56’
Váhy
22°56’
5:
Býk
17°33’
Štír
17°33’
6:
Blíženci
7°08’
Střelec
7°08’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
24°08’
11
Slun./Luna:
Ryby
7°44’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »