Nana Visitor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nana Visitor
(Nana Tucker)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herečka

Nana Visitor - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.7.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nana Visitor 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Nana Visitor
datum narození 26.7.1957
(herečka, instagram)

Nana Visitor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Unbelievable!!!!!
(2015) - Méďa 2
(2015) - A Rising Tide
(2013) - The Captains Close Up (TV seriál)
(2011) - The Captains
(2011) - Intimní past
(2011) - In My Pocket
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2010) - Národ Star Treku
(2010) - Biography: The Captains of the Final Frontier
(2009) - Pátek třináctého
(2008) - Správná volba
(2008) - Ďáblovo dítě
(2006) - Úkladná vražda
(2005) - Galileo7: Family Matters
(2005) - Wildfire (TV seriál)
(2004) - Trekkies 2
(2004) - They Are Among Us
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1997) - Hiller and Diller (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Burkeho zákon (TV seriál)
(1993) - 'Star Trek: Deep Space Nine': Behind the Scenes
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět - Vyslanec
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1991) - Drexell's Class (TV seriál)
(1991) - Baby Talk (TV seriál)
(1990) - Working Girl (TV seriál)
(1989) - Nikki and Alexander
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1988) - Meet the Munceys
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1988) - A Father's Homecoming
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Ohara (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Hooperman (TV seriál)
(1987) - Duch
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Downtown (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1985) - Fraud Squad
(1985) - Colbyové (TV seriál)
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1977) - Sentinel
(1976) - Ivan the Terrible (TV seriál)
(1975) - Ryan's Hope (TV seriál)
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1963) - The Doctors (TV seriál)
Nana Visitor - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1965) Alexander Siddig - manžel

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.7.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nana Visitor 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nana Visitor - herečka

se narodila 26.7.1957 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nana Visitor

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Nana Visitor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
3°12’
 
LunaLuna:
Rak
23°36’
 
MerkurMerkur:
Lev
24°31’
 
VenušeVenuše:
Panna
0°26’
 
MarsMars:
Lev
21°58’
 
JupiterJupiter:
Panna
28°01’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°53’
R
UranUran:
Lev
7°01’
 
NeptunNeptun:
Váhy
29°53’
 
PlutoPluto:
Lev
29°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°46’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°47’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
15°27’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »