Nancy Gates wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nancy Gates
(Nancy Jane Gates)

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.2. 1926 - 13:18h
Místo:
Dallas
Země:
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Nancy Gates - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.2.1926 - 13:18  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.2.1926 - 19:18  
US, Dallas:
32°47' s.š., 96°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nancy Gates 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Nancy Gates
datum narození 1.2.1926
(herečka, instagram)

Nancy Gates - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1965) - The Loner (TV seriál)
(1964) - Kentucky Jones (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
(1961) - Bus Stop (TV seriál)
(1960) - Hong Kong (TV seriál)
(1960) - Comanche Station
(1959) - Wichita Town (TV seriál)
(1959) - The Third Man (TV seriál)
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Přestřelka v Dodge City
(1959) - Men Into Space (TV seriál)
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bourbon Street Beat (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Some Came Running
(1958) - The Rawhide Trail
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Trackdown (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Meet McGraw (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - World Without End
(1956) - Wetbacks
(1956) - The Search for Bridey Murphy
(1956) - Magnificent Roughnecks
(1956) - Death of a Scoundrel
(1956) - The Brass Legend
(1956) - The Bottom of the Bottle
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - TV Reader's Digest (TV seriál)
(1955) - Top of the World
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Stranger on Horseback
(1955) - Soldiers of Fortune (TV seriál)
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Science Fiction Theatre (TV seriál)
(1955) - No Man's Woman
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Damon Runyon Theater (TV seriál)
(1954) - The Whistler (TV seriál)
(1954) - The Lone Wolf (TV seriál)
(1954) - The Lineup (TV seriál)
(1954) - Suddenly!
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - Masterson of Kansas
(1954) - Hell's Half Acre
(1954) - Adventures of the Falcon (TV seriál)
(1953) - Torch Song
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - The Member of the Wedding
(1952) - Target Hong Kong
(1952) - Největší představení na světě
(1952) - Four Star Playhouse (TV seriál)
(1952) - At Sword's Point
(1952) - Atomové město
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1950) - Treasury Men in Action (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - Roll, Thunder, Roll!
(1948) - Check Your Guns
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1947) - Cheyenne Takes Over
(1945) - The Spanish Main
(1944) - The Master Race
(1944) - A Night of Adventure
(1944) - Nevada
(1944) - Bride by Mistake
(1943) - The Great Gildersleeve
(1943) - Porobená země
(1943) - Hitler's Children
(1943) - Gildersleeve's Bad Day
(1943) - Family Feud
(1942) - The Tuttles of Tahiti
(1942) - Skvělí Ambersonové

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.2.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nancy Gates 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nancy Gates - herečka

se narodila 1.2.1926 ve městě Dallas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nancy Gates

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Nancy Gates
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
12°11’
9
 
LunaLuna:
Panna
24°32’
5
 
MerkurMerkur:
Vodnář
2°13’
9
 
VenušeVenuše:
Vodnář
21°36’
10
R
MarsMars:
Střelec
24°49’
7
 
JupiterJupiter:
Vodnář
6°18’
9
 
SaturnSaturn:
Štír
25°11’
6
 
UranUran:
Ryby
23°07’
11
 
NeptunNeptun:
Lev
23°43’
4
R
PlutoPluto:
Rak
13°06’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
24°37’
2
R
Černá LunaLilith:
Lev
15°44’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
24°08’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
23°00’
8
Domy:
Blíženci
10°39’
Střelec
10°39’
2:
Rak
4°19’
8:
Kozoroh
4°19’
3:
Rak
26°38’
9:
Kozoroh
26°38’
Lev
21°33’
Vodnář
21°33’
5:
Panna
22°43’
Ryby
22°43’
6:
Štír
1°18’
Býk
1°18’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
9xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
16°06’
11
Slun./Luna:
Střelec
3°22’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »