Neil Flynn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Neil Flynn
(Neil Richard Flynn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Waukegan, Illinois
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec

Neil Flynn - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.11.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Neil Flynn 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Neil Flynn
datum narození 13.11.1960
(herec, instagram)

Neil Flynn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Nigel & Oscar vs. The Sasquatch
(2015) - ImagiGARY
(2009) - Zataženo, občas trakaře
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2008) - Indiana Jones a Království křišťálové lebky
(2006) - Soví houkání
(2006) - My Boys (TV seriál)
(2005) - Láska, s.r.o. (TV seriál)
(2004) - Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
(2004) - Protivný sprostý holky
(2004) - Joey (TV seriál)
(2003) - Brainwarp
(2002) - Vánoční příběh
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Clone High (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2000) - Then Came You (TV seriál)
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Pokušení
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Magnolia
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1997) - Sám doma 3
(1996) - Řetězová reakce
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1996) - Panu učiteli s láskou 2
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Trable prcka Binka
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - The Fence
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1993) - Uprchlík
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Objev roku
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - První liga
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1987) - Sable (TV seriál)
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.11.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Neil Flynn 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Neil Flynn - herec

se narodil 13.11.1960 ve městě Waukegan, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Neil Flynn

Dnes se narodili
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Neil Flynn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
21°06’
 
LunaLuna:
Panna
12°33’
 
MerkurMerkur:
Štír
9°03’
R
VenušeVenuše:
Střelec
27°43’
 
MarsMars:
Rak
18°18’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
3°24’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°29’
 
UranUran:
Lev
25°39’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°19’
 
PlutoPluto:
Panna
7°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°54’
R
Černá LunaLilith:
Rak
21°10’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°25’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Stanley Kubrick
(*1928 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929 - 2018) herec, dabér

Itálie Damiano Damiani
(*1922 - 2013) režisér, herec

Slovensko Valerie Čižmárová
(*1952 - 2005) herečka, zpěvačka

Francie Henri Decaë
(*1915 - 1987) skladatel, kameraman



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »