Nick Chinlund wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nick Chinlund
(Zareh Nicholas Chinlund)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec

Nick Chinlund - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.11.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nick Chinlund 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Nick Chinlund
datum narození 18.11.1961
(herec, instagram)

Nick Chinlund - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Prey
(2016) - Mercury Plains
(2015) - Faith in the Big House
(2015) - Close Range
(2014) - Showing Up
(2014) - Supremacy
(2014) - Need for Speed
(2012) - 666 Park Avenue (TV seriál)
(2012) - La vida precoz y breve de Sabina Rivas
(2011) - Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2010) - Young Justice (TV seriál)
(2010) - Toxic
(2010) - Speed-Dating
(2010) - Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
(2010) - Five Star Day
(2009) - Wyvern
(2009) - New Hope Manor
(2008) - Žízeň po krvi
(2008) - Zprávy TV Onion
(2008) - Zločinec
(2008) - Ball Don't Lie
(2007) - Sinner
(2007) - Kazatel smrti
(2007) - The Fifth Patient
(2007) - Anděl spravedlnosti
(2006) - Ultraviolet
(2006) - Smith (TV seriál)
(2005) - Legenda o Zorrovi
(2004) - Riddick: Temná hrozba
(2004) - Riddick: Kronika temna
(2004) - Goodnight, Joseph Parker
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Journey to Safety: Making 'Tears of the Sun'
(2003) - Slzy slunce
(2003) - Bun-Bun
(2002) - Zahni, kde můžeš
(2002) - Hlubina
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Training Day
(2001) - Amy's Orgasm
(2000) - Uprchlík (TV seriál)
(2000) - Something Sweet
(2000) - Kid
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Dvojník
(2000) - Dnes nebo nikdy
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - Resurrection
(1999) - Chutney Popcorn
(1998) - Frogs for Snakes
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Pan Magor
(1997) - Con Air
(1997) - A Brother's Kiss
(1996) - Likvidátor
(1995) - Dopis vrahovi
(1994) - Pistolnice
(1994) - Odhalení
(1994) - Holky z polepšovny
(1993) - Úsvit
(1993) - Čas pomsty
(1992) - Smrtonosná zbraň 3
(1990) - Ambulance

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.11.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nick Chinlund 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nick Chinlund - herec

se narodil 18.11.1961 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nick Chinlund

Dnes se narodili
Spojené státy Keith Carradine
(*1949) herec

Spojené státy Dustin Hoffman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910) herečka

Velká Británie The Edge
(*1961) hudebník, skladatel a zpěvák

Česká republika Josef Suk mladší
(*1929) houslista, národní umělec


Nick Chinlund
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
25°54’
 
LunaLuna:
Beran
5°13’
 
MerkurMerkur:
Štír
10°38’
 
VenušeVenuše:
Štír
9°05’
 
MarsMars:
Střelec
3°17’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
2°01’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
25°21’
 
UranUran:
Panna
0°24’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°35’
 
PlutoPluto:
Panna
9°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
22°19’
R
Černá LunaLilith:
Panna
2°14’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°54’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Hlinomaz
(*1914 - 1978) herec, novinář, ilustrátor, naivní malíř

Spojené státy Karen Black
(*1939 - 2013) herečka

Německo Erich Hoepner
(*1886 - 1944) generálplukovník německého Wehrmachtu

Česká republika Jiřina Švorcová
(*1928 - 2011) herečka

Spojené státy Glen Campbell
(*1936 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »