Nicole Maurey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nicole Maurey

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bois-Colombes
Země:
Povolání:
herečka

Nicole Maurey - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.12.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nicole Maurey 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Nicole Maurey
datum narození 20.12.1925
(herečka, instagram)

Nicole Maurey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Le Grand Batre
(1986) - Coulisses (TV seriál)
(1983) - Marianne, une étoile pour Napoléon (TV seriál)
(1981) - Chanel Solitaire
(1977) - Lune papa, La (TV seriál)
(1977) - Gloria
(1976) - Comme du bon pain (TV seriál)
(1974) - Passagère, La (TV seriál)
(1973) - Une atroce petite musique
(1973) - Provocateur, Le (TV seriál)
(1973) - Marie Dorval
(1973) - Lucien Leuwen (TV seriál)
(1973) - Joseph Balsamo (TV seriál)
(1973) - Les Écrivains
(1972) - La Vie et la passion de Dodin-Bouffant
(1972) - Slavné útěky (TV seriál)
(1972) - Le Grillon du foyer
(1972) - Demoiselle d'Avignon, La (TV seriál)
(1971) - Mon seul amour (TV seriál)
(1970) - Noëlle aux quatre vents (TV seriál)
(1967) - Champion House (TV seriál)
(1966) - Sale temps pour les mouches
(1966) - Rouletabille (TV seriál)
(1966) - Parfum de la dame en noir, Le (TV seriál)
(1965) - Pleins feux sur Stanislas
(1962) - The Very Edge
(1962) - Den Triffidů
(1961) - His and Hers
(1961) - Don't Bother to Knock
(1960) - High Time
(1959) - Invitation to Monte Carlo
(1959) - The Jayhawkers!
(1959) - The House Of The Seven Hawks
(1959) - The Scapegoat
(1957) - The Weapon
(1957) - Action immédiate
(1956) - The Bold and the Brave
(1956) - Section des disparus
(1956) - Rogue's Yarn
(1955) - Napoléon
(1955) - The Constant Husband
(1954) - Si Versailles m'était conté
(1954) - The Secret of the Incas
(1954) - L'Oeil en coulisses
(1953) - Opération Magali
(1953) - Little Boy Lost
(1953) - L'Ennemi public no 1
(1953) - Le Dernier Robin des Bois
(1953) - Les Compagnes de la nuit
(1952) - Rendez-vous à Grenade
(1951) - Deník venkovského faráře
(1949) - La Bataille du feu
(1945) - Paméla
(1945) - Le Cavalier noir
(1945) - Blondine
Nicole Maurey - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1928) Lance Fuller

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.12.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nicole Maurey 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nicole Maurey - herečka

se narodila 20.12.1925 ve městě Bois-Colombes
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nicole Maurey

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Nicole Maurey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
28°06’
 
LunaLuna:
Ryby
2°28’
 
MerkurMerkur:
Střelec
11°01’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
13°05’
 
MarsMars:
Štír
24°51’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°14’
 
SaturnSaturn:
Štír
21°39’
 
UranUran:
Ryby
21°42’
 
NeptunNeptun:
Lev
24°38’
R
PlutoPluto:
Rak
13°59’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°54’
R
Černá LunaLilith:
Lev
10°56’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°52’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »