Nigel Bennett wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nigel Bennett

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wolverhampton, Anglie
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Nigel Bennett - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.11.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nigel Bennett 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Nigel Bennett
datum narození 19.11.1949
(herec, instagram)

Nigel Bennett - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Prisoner X
(2013) - Čas smrti
(2010) - The Corridor
(2009) - Mořský vlk
(2009) - Darwin's Darkest Hour
(2008) - Svatební horečka
(2008) - Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
(2008) - Obchod se smrtí
(2008) - Hranice (TV seriál)
(2007) - Just Buried
(2007) - Jesse Stone: Radikální změna
(2007) - Co život dal a vzal
(2006) - The State Within (TV seriál)
(2006) - Naivní důvěra
(2006) - A Bug and a Bag of Weed
(2005) - Hon na vraha
(2005) - Beach Girls (TV seriál)
(2004) - Napravitelné chyby
(2004) - Mise
(2004) - Den po zítřku
(2004) - Čistá pravda
(2003) - Syndrom
(2003) - Strach
(2003) - Nezdolné město
(2003) - Kočka paní Ashborové
(2003) - Cesta úspěchu
(2002) - Vdovy
(2002) - Too Young to Be a Dad
(2002) - Pilotova žena
(2002) - Narušitel
(2002) - Hledání zbloudilé duše
(2002) - Darované srdce
(2002) - Cypher
(2001) - Zachraňte Chrise
(2001) - Náhlá úmrtí
(2000) - Vražda v dámském klubu
(2000) - The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
(2000) - Rats and Rabbits
(2000) - Lebky
(2000) - Jdi za svou hvězdou
(2000) - Generál
(2000) - Code Name Phoenix
(2000) - Anne of Green Gables: The Continuing Story
(1999) - War of 1812 (TV seriál)
(1999) - Vanished Without a Trace
(1999) - Top of the Food Chain
(1999) - Sabotáž
(1999) - Malé životní zápasy
(1999) - Different
(1998) - Válka v Zálivu
(1998) - Stávka!
(1998) - Rozbouřená řeka
(1998) - Rescuers: Stories of Courage: Two Couples
(1998) - Nahé město: Vražedné Vánoce
(1998) - Drsňák
(1997) - Vražda v Bílém domě
(1997) - Sanctuary
(1997) - Projekt Arrow
(1997) - Newton: A Tale of Two Isaacs
(1997) - Lies He Told
(1997) - Lexx (TV seriál)
(1997) - Any Mother's Son
(1996) - 87. revír: Sníh
(1996) - Není úniku
(1996) - Mafián
(1996) - Hvězdná výprava
(1996) - Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
(1996) - Darkman III: Na život a na smrt
(1995) - Výhled skleněným stropem
(1995) - Taking the Falls (TV seriál)
(1995) - Osudné svědectví
(1995) - Míra viny
(1995) - Mezi láskou a ctí
(1995) - Memory Run
(1995) - Love and Betrayal: The Mia Farrow Story
(1995) - Kde jsou ty prachy?
(1995) - Harrison Bergeron
(1995) - Friends at Last
(1995) - Action Man (TV seriál)
(1994) - Lady X
(1994) - Zpět v akci
(1994) - Ultimate Betrayal
(1994) - Race to Freedom: The Underground Railroad
(1994) - Paint Cans
(1994) - Nebezpečné manželství
(1994) - Madonna: Ztracená nevinnost
(1994) - Lehký klam
(1994) - Legenda o vášni
(1993) - Shattered Trust: The Shari Karney Story
(1993) - Hurricanes (TV seriál)
(1993) - Dieppe
(1992) - In Desperate Battle: Normandy 1944
(1992) - Windsorské paní
(1992) - Věčný rytíř (TV seriál)
(1992) - Passage of the Heart
(1990) - Nebezpečný útěk
(1990) - Hitler's Daughter
(1989) - Passion and Paradise
(1988) - The Outside Chance of Maximilian Glick
(1988) - Klenotníkův obchod
(1987) - A Child's Christmas in Wales
(1987) - Čarodějka z Bay Cove
(1985) - Gulag
(1984) - Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)
(1984) - Akce ninja
(1981) - Urgh! A Music War

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.11.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nigel Bennett 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nigel Bennett - herec

se narodil 19.11.1949 ve městě Wolverhampton, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nigel Bennett

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Nigel Bennett
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
26°49’
 
LunaLuna:
Štír
15°27’
 
MerkurMerkur:
Štír
25°26’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
13°59’
 
MarsMars:
Panna
12°49’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°58’
 
SaturnSaturn:
Panna
17°58’
 
UranUran:
Rak
4°22’
R
NeptunNeptun:
Váhy
16°22’
 
PlutoPluto:
Lev
18°11’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
14°21’
R
Černá LunaLilith:
Beran
24°04’
 
CheirónCheirón:
Střelec
10°41’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »