Nikki Cox wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nikki Cox
(Nicole Avery Cox)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
herečka, modelka

Nikki Cox - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
2.6.1978 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nikki Cox 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Nikki Cox
datum narození 2.6.1978
(herečka, modelka, instagram)

Nikki Cox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - A Christmas Wedding Tail
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - Lonely Street
(2008) - Senzační Spider-Man (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2004) - Macy's Thanksgiving Day Parade
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Intimate Portrait: Vanessa Marcil
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - The Jake Effect (TV seriál)
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - Don's Plum Bar
(2000) - Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
(2000) - Nikki (TV seriál)
(2000) - Buzz Lightyear of Star Command (TV seriál)
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1998) - Sin City Spectacular
(1997) - Kolize
(1996) - She Cried No
(1996) - Pearl (TV seriál)
(1996) - Glimmer Man
(1995) - Unhappily Ever After (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - Someone Like Me (TV seriál)
(1994) - Sister, Sister (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Krevní pouto: Smrt v rodině
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Boy Meets World (TV seriál)
(1992) - Nebezpečný ostrov
(1992) - Kapela snů (TV seriál)
(1992) - Eerie, Indiana (TV seriál)
(1991) - Terminátor 2: Den zúčtování
(1991) - Davis Rules (TV seriál)
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1990) - A Family for Joe
(1989) - Paula Abdul: Straight Up
(1989) - The Ryan White Story
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Moonwalker
(1988) - Mac a já
(1988) - Fialový návštěvník
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1983) - Mama's Family (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
Nikki Cox - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1970) Jay Mohr - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1972) Josh Duhamel
(*1962) Bobcat Goldthwait
(*1974) Kevin Connolly (fáma)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.6.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nikki Cox 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nikki Cox - herečka, modelka

se narodila 2.6.1978 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nikki Cox

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Nikki Cox
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
11°35’
 
LunaLuna:
Býk
4°16’
 
MerkurMerkur:
Býk
27°45’
 
VenušeVenuše:
Rak
13°40’
 
MarsMars:
Lev
23°46’
 
JupiterJupiter:
Rak
9°26’
 
SaturnSaturn:
Lev
24°53’
 
UranUran:
Štír
13°15’
R
NeptunNeptun:
Střelec
17°05’
R
PlutoPluto:
Váhy
14°01’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°28’
R
Černá LunaLilith:
Rak
15°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
7°35’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »