Nina Foch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nina Foch
(Nina Consuelo Maud Fock)

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.4. 1924 - 10:25h
Místo:
Leiden
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
5.12.2008 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herečka, režisérka

Nina Foch - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Jansky (A)
Datum narození a čas (místní čas):
20.4.1924 - 10:25  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.4.1924 - 09:05  
NL, Leiden:
52°10' s.š., 4°30' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nina Foch 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Nina Foch
datum narození 20.4.1924
(herečka, režisérka, instagram)

Nina Foch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Jak jsme vyrůstali
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Láskou praštěná
(2002) - Pumpkin
(2000) - Býk (TV seriál)
(1999) - Family Blessings
(1998) - Historie hororu
(1998) - Stín pochybnosti
(1998) - Krevní pouto
(1997) - Než jsme se našli
(1996) - 100 Years of Horror: The Double Demons
(1996) - 100 Years of Horror: The Count and Company
(1996) - 100 Years of Horror: Scream Queens
(1996) - Poslední večírek
(1994) - Lebkouni III: Temná budoucnost
(1993) - Tales of the City (TV seriál)
(1993) - Popínavé květy
(1993) - Někdo se dívá
(1992) - The Sands of Time
(1992) - In the Arms of a Killer
(1989) - Jako na kolotoči
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1988) - Outback Bound
(1988) - Dixie Lanes
(1986) - Kočovníci smrti
(1985) - Shadow Chasers (TV seriál)
(1985) - Shadow Chasers
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1981) - Bohaté a slavné
(1979) - Ebony, Ivory and Jade
(1978) - Jennifer
(1978) - Child of Glass
(1976) - The Great Houdini
(1975) - Mahogany
(1974) - Salty (TV seriál)
(1973) - Salty
(1973) - Female Artillery
(1972) - The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
(1972) - The Scarecrow
(1971) - Such Good Friends
(1970) - The Virginia Graham Show
(1969) - Gidget Grows Up
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Columbo: Vražda na předpis
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - Your First Impression
(1962) - Girl Talk
(1962) - Rebecca
(1962) - Hercule Poirot
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1960) - Spartakus
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Moment of Fear (TV seriál)
(1960) - Cash McCall
(1959) - Ten Little Indians
(1956) - Three Brave Men
(1956) - Desatero přikázání
(1955) - You're Never Too Young
(1955) - Playwrights '56 (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Illegal
(1954) - Four Guns to the Border
(1954) - Executive Suite
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Sombrero
(1953) - Fast Company
(1952) - Young Man with Ideas
(1952) - That Reminds Me (TV seriál)
(1952) - Scaramouche
(1951) - Two Girls Named Smith (TV seriál)
(1951) - St. Benny the Dip
(1951) - Američan v Paříži
(1950) - Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - The Undercover Man
(1949) - Johnny Allegro
(1948) - The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
(1948) - The Dark Past
(1947) - The Guilt of Janet Ames
(1947) - Johnny O'Clock
(1946) - Lights Out (TV seriál)
(1945) - Prison Ship
(1945) - Jmenuji se Julia Ross
(1945) - I Love a Mystery
(1945) - Escape in the Fog
(1945) - Boston Blackie's Rendezvous
(1945) - A Thousand and One Nights
(1945) - A Song to Remember
(1944) - Strange Affair
(1944) - She's a Sweetheart
(1944) - She's a Soldier Too
(1944) - Shadows in the Night
(1944) - Nine Girls
(1944) - Cry of the Werewolf
(1943) - Wagon Wheels West
(1943) - The Return of the Vampire

Nina Foch - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Nina Foch - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.4.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nina Foch 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nina Foch - herečka, režisérka

se narodila 20.4.1924 ve městě Leiden
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nina Foch

Dnes se narodili
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) přírodovědec, autor první ucelené evoluční teorie

Německo Walther Gerlach
(*1889) německý fyzik

Česká republika Ladislav Trojan
(*1932) herec

Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) režisér

Spojené státy Herman Melville
(*1819) prozaik a básník


Nina Foch
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
0°00’
11
 
LunaLuna:
Štír
11°06’
5
 
MerkurMerkur:
Býk
19°10’
11
 
VenušeVenuše:
Blíženci
15°34’
12
 
MarsMars:
Kozoroh
27°28’
7
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°35’
6
R
SaturnSaturn:
Váhy
28°56’
5
R
UranUran:
Ryby
19°48’
10
 
NeptunNeptun:
Lev
17°36’
2
R
PlutoPluto:
Rak
10°22’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
29°10’
3
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
3°09’
11
 
CheirónCheirón:
Beran
21°04’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
0°00’
7
Domy:
Rak
18°54’
Kozoroh
18°54’
2:
Lev
4°20’
8:
Vodnář
4°20’
3:
Lev
22°47’
9:
Vodnář
22°47’
Panna
17°57’
Ryby
17°57’
5:
Váhy
24°59’
Beran
24°59’
6:
Střelec
11°34’
Blíženci
11°34’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
18°26’
11
Slun./Luna:
Vodnář
5°33’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Myrna Loy
(*1905) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932) herec, režisér

Česká republika Olga Sommerová
(*1949) režisérka, filmová dokumentaristka, pedagožka

Česká republika Iveta Toušlová
(*1968) novinářka, moderátorka, hlasatelka

Česká republika Rey Koranteng
(*1974) televizní moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Gabriel Dupont
(*1878 - 1914) hudební skladatel

Rusko Lýdie Vladimirovna Litvjaková
(*1921 - 1943) stíhací pilotka ve vlastenecké válce, ženské letecké eso

Spojené státy Frances Farmer
(*1913 - 1970) herečka

Česká republika Milada Šubrtová
(*1924 - 2011) herečka

Velká Británie Cilla Black
(*1943 - 2015) herečka, zpěvačka, moderátorka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »