Noah Wyle wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Noah Wyle
(Noah Strausser Speer Wyle)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.6. 1971 - 08:13h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Noah Wyle - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
4.6.1971 - 08:13  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.6.1971 - 15:13  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Noah Wyle 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Noah Wyle
datum narození 4.6.1971
(herec, instagram)

Noah Wyle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Felt
(2015) - Tab Hunter Confidential
(2015) - Classic Hollywood Cinemas
(2015) - The World Made Straight
(2014) - Knihovníci (TV seriál)
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2013) - Snake and Mongoose
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - Conan
(2010) - Královna Lot
(2010) - Below the Beltway
(2009) - Previously On: E.R.
(2009) - Americká aféra
(2008) - W.
(2008) - Nic než pravda
(2008) - Flynn Carsen 3: Jidášův kalich
(2006) - Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Kaliforňanky
(2004) - 'Donnie Darko': Production Diary
(2004) - Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Dost
(2002) - Bílý oleandr
(2001) - Code of Conduct
(2001) - Nebezpečná partie
(2001) - Donnie Darko
(2000) - Neodvolatelná mise
(1999) - Piráti ze Silicon Valley
(1999) - Can't Stop Dancing
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Otisky prstů
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - State of the Union: Undressed
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Pohotovost
(1994) - Guinevere
(1994) - Čas rozhodnutí
(1993) - Swing Kids
(1992) - Pár správných chlapů
(1991) - Pokřivená srdce
(1990) - Blind Faith
(1985) - Lust in the Dust
(1981) - Entertainment Tonight

Noah Wyle - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Noah Wyle - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.6.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Noah Wyle 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Noah Wyle - herec

se narodil 4.6.1971 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Noah Wyle

Dnes se narodili
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Noah Wyle
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
13°21’
11
 
LunaLuna:
Váhy
22°44’
4
 
MerkurMerkur:
Býk
25°12’
11
 
VenušeVenuše:
Býk
20°42’
11
 
MarsMars:
Vodnář
14°26’
8
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°03’
5
R
SaturnSaturn:
Býk
28°15’
11
 
UranUran:
Váhy
9°30’
4
R
NeptunNeptun:
Střelec
1°22’
5
R
PlutoPluto:
Panna
26°58’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
17°46’
8
R
Černá LunaLilith:
Váhy
0°25’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
13°05’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
26°29’
5
Domy:
Rak
17°05’
Kozoroh
17°05’
2:
Lev
8°30’
8:
Vodnář
8°30’
3:
Panna
2°50’
9:
Ryby
2°50’
Váhy
2°37’
Beran
2°37’
5:
Štír
8°03’
Býk
8°03’
6:
Střelec
14°35’
Blíženci
14°35’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
24°51’
11
Slun./Luna:
Lev
18°02’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sharon Stone
(*1958) herečka

Spojené státy Chuck Norris
(*1940) herec, akční hrdina

Česká republika Kryštof Hádek
(*1982) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932) herec, dabér

Česká republika Lenka Krobotová
(*1977) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Charles Bukowski
(*1920 - 1994) spisovatel, básník

Norsko Geir Ivarsøy
(*1957 - 2006) programátor, zakladatel Opera software

Německo Žofie Saská
(*1845 - 1867) saská princezna, bavorská vévodkyně

Česká republika Jindřich Goetz
(*1939 - 2016) filmový architekt, rektor FAMO

Německo Frank Wedekind
(*1864 - 1918) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »