O'Henry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

O'Henry
(William Sidney Porter)

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.9. 1862 - 21:00h
Místo:
Greensboro, Severní Karolína
Země:
Věk:
† 47 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
spisovatel

O'Henry (O. Henry) - Horoskop, Spisovatelská filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
11.9.1862 - 21:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.9.1862 - 02:19  (+5:19h)
US, Greensboro:
36°4' s.š., 79°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(O'Henry 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
O'Henry
datum narození 11.9.1862
(spisovatel, instagram)

O'Henry - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Makes the Whole World Kin
(2004) - Plášť do deště
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podfuk
(2000) - By Courier
(1998) - Wishbone's Dog Days of the West
(1998) - Výkupné za rošťáka
(1996) - Tietäjien lahja
(1996) - Koroli i kapusta
(1995) - Princ z pohádky
(1994) - Silent Love
(1994) - The Cisco Kid
(1987) - Ve vlaku je šerif
(1987) - Děvče za všechny peníze
(1986) - Princese un puma
(1986) - Bezcitní lidé
(1985) - Jimmy Valentine
(1984) - Trest, kotoryj lopnul (TV seriál)
(1983) - The Last Leaf
(1979) - CBS Library (TV seriál)
(1978) - The Gift of the Magi
(1978) - Dar lásky
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1973) - Ostatni lisc
(1973) - Great Mysteries (TV seriál)
(1971) - Ficciones (TV seriál)
(1970) - Prva ljubav
(1967) - Napravení Jima Valentina
(1967) - Láska a chléb
(1967) - Kun ympäri käydään...
(1967) - Inzerát
(1967) - Amatér
(1965) - Úkryt Černého Billa
(1965) - Policajt a chorál
(1965) - Magnetické vlny léčí
(1965) - Alta comedia (TV seriál)
(1964) - Poťouchlé skotačinky života
(1963) - Harlémská tragédie
(1962) - Muži bez zákona
(1961) - Mrs. Billings' Scheidung
(1960) - Qiu feng can ye
(1960) - Pakinateatteri (TV seriál)
(1959) - Servisna stanica (TV seriál)
(1959) - Le Grand chef
(1957) - The O. Henry Playhouse (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1950) - The Cisco Kid (TV seriál)
(1949) - The Gay Amigo
(1949) - Satan's Cradle
(1949) - The Daring Caballero
(1948) - The Valiant Hombre
(1948) - Black Eagle
(1947) - Robin Hood of Monterey
(1947) - Riding the California Trail
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1947) - King of the Bandits
(1946) - South of Monterey
(1946) - The Gay Cavalier
(1946) - Beauty and the Bandit
(1945) - The Cisco Kid Returns
(1945) - The Cisco Kid in Old New Mexico
(1945) - South of the Rio Grande
(1941) - Romance of the Rio Grande
(1941) - Ride on Vaquero
(1940) - Viva Cisco Kid
(1940) - The Gay Caballero
(1940) - Lucky Cisco Kid
(1939) - The Cisco Kid and the Lady
(1939) - The Llano Kid
(1938) - Dr. Rhythm
(1933) - Velikij utěšitěl
(1931) - The Cisco Kid
(1930) - The Texan
(1929) - Tokkan kozo
(1928) - In Old Arizona
(1928) - Alias Jimmy Valentine
(1927) - A Man About Town
(1927) - Girls
(1922) - Fortune's Mask
(1921) - Roads of Destiny
(1921) - An Unwilling Hero
(1920) - Thimble, Thimble
(1920) - A Philistine in Bohemia
(1920) - The Garter Girl
(1920) - A Double-Dyed Deceiver
(1920) - Alias Jimmy Valentine
(1919) - You're Fired
(1919) - The Unknown Quantity
(1918) - The Song and the Sergeant
(1918) - Find the Woman
(1918) - Compliments of the Season
(1918) - A Bird of Bagdad
(1917) - The Enchanted Kiss
(1917) - One Dollar's Worth
(1917) - Law and Order
(1917) - John Tom Little Bear
(1917) - I Will Repay
(1917) - The Duplicity of Hargraves
(1917) - A Departmental Case
(1915) - Alias Jimmy Valentine
(1915) - A Christmas Revenge
(1914) - Jimmy Hayes and Muriel
(1913) - A Splendid Scapegrace
(1912) - A Western Prince Charming
(1912) - Thirty Days at Hard Labor
(1910) - A Summer Tragedy
(1909) - Trying to Get Arrested
(1909) - The Sacrifice
(1909) - His Duty

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.9.1862 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

O'Henry 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

O'Henry - spisovatel

se narodil 11.9.1862 ve městě Greensboro, Severní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - O'Henry

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


O'Henry
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
5
 
LunaLuna:
Býk
4°06’
12
 
MerkurMerkur:
Váhy
7°43’
5
 
VenušeVenuše:
Lev
26°27’
4
 
MarsMars:
Beran
18°35’
12
R
JupiterJupiter:
Váhy
3°42’
5
 
SaturnSaturn:
Panna
25°01’
5
 
UranUran:
Blíženci
20°36’
2
 
NeptunNeptun:
Beran
2°49’
11
R
PlutoPluto:
Býk
11°13’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
20°39’
8
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
16°32’
1
 
CheirónCheirón:
Ryby
3°32’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
7°05’
5
Domy:
Býk
22°09’
Štír
22°09’
2:
Blíženci
18°45’
8:
Střelec
18°45’
3:
Rak
10°50’
9:
Kozoroh
10°50’
Lev
3°28’
Vodnář
3°28’
5:
Panna
0°59’
Ryby
0°59’
6:
Váhy
7°58’
Beran
7°58’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
8xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
27°48’
11
Slun./Luna:
Rak
11°34’
3


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958 - 2019) zpěvačka Roxette

Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »