Oldo Hlaváček wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oldo Hlaváček

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1934 (?)
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herec

Oldo Hlaváček - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1934 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oldo Hlaváček 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Oldo Hlaváček
datum narození v roce *1934
(herec, instagram)

Oldo Hlaváček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2014) - Tajné životy (TV seriál)
(2014) - Chrobák v hlave (divadelní záznam)
(2013) - Herecké legendy (TV seriál)
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2010) - Silvester 2010
(2008) - Dnes vás baví Senzi Senzus
(2008) - Dámsky magazín STV
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(2008) - Priateľky (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Mít štěstí na rendez - vous
(2003) - Kurnikšopaholubník
(1997) - Silvester z minulých rokov
(1995) - Pod agátmi
(1994) - Pesničky z televízneho archívu
(1993) - Mátohy rárohaté
(1992) - Moje omyly
(1992) - Stratený list
(1992) - Slečna z Maxima
(1992) - Najdúch
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Mastný hrniec
(1991) - Druhý komediant
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1990) - Súboj
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Vrana vrane
(1989) - Semaforová rozprávka
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Reverend
(1989) - Barón
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Dva tucty červených ruží
(1988) - Dirigent
(1987) - Sukňa lenže zelená
(1987) - Rodák
(1987) - Pokus o lietanie (divadelní záznam)
(1987) - Počítač
(1987) - Kobyla na bielej čiare
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1986) - Okná dokorán (TV seriál)
(1985) - Zlatná krajina
(1985) - Varič
(1985) - Tri krát tri je deväť
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Bankinghouse Khuwich and comp.
(1984) - Dedova truhlica
(1983) - Upratovanie
(1983) - Múdra Gabriela
(1983) - Chrobák v hlave
(1982) - George Dandin (divadelní záznam)
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Popoluška
(1981) - Geľo Sebechlebský (divadelní záznam)
(1981) - Dve slobodné bez záväzku
(1981) - Aktovky
(1980) - Veselé panie z Windsoru
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Čarovná čaša
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Život je sen
(1979) - Na vysokej skale: Múdry blázon
(1979) - Mandragora
(1979) - Bitka o Van Gogha
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Ktosi je za dverami
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Rača, láska moja
(1977) - Medvedí deň Maťa Mateja
(1977) - Fatinica
(1977) - Črty zo života (TV seriál)
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Sluha dvoch pánov (divadelní záznam)
(1976) - Krčma Pod zeleným stromom
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Svokrovia (divadelní záznam)
(1973) - Hroch
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Silvestr budiž pestr
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Rozkošný paroháč (divadelní záznam)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - Sedem múdrych majstrov (TV seriál)
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1971) - Básnikova cesta do neba
(1971) - Ametystový kvet
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem
(1970) - Strach z pekla (divadelní záznam)
(1970) - Rysavá jalovica
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
(1969) - Volpone
(1969) - Molièr
(1968) - Knieža liptovské
(1968) - Hostinec pod gaštanom
(1968) - Dobrodružstvo pri obžinkoch
(1967) - Profily (TV seriál)
(1966) - Tri gaštanové kone
(1966) - Tango pre medveďa
(1964) - Slnečný kúpeľ
(1964) - Charleyho teta
(1964) - Dundo a tí druhí
(1963) - Geľo Sebechlebský

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oldo Hlaváček 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oldo Hlaváček - herec

se narodil v roce *1934 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oldo Hlaváček

Dnes se narodili
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Oldo Hlaváček
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
5°51’
 
LunaLuna:
Blíženci
20°26’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
10°16’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
21°08’
R
MarsMars:
Vodnář
23°08’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°58’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
17°16’
 
UranUran:
Beran
23°43’
 
NeptunNeptun:
Panna
11°54’
R
PlutoPluto:
Rak
23°23’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
20°13’
R
Černá LunaLilith:
Rak
10°45’
 
CheirónCheirón:
Býk
28°55’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
10xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kuba Andy Garcia
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Rod Steiger
(*1925) herec

Spojené státy Shannen Doherty
(*1971) herečka, režisérka

Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878) herec, režisér

Česká republika Milan Šteindler
(*1957) herec, scénárista, režisér, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Mexiko Dolores del Rio
(*1904 - 1983) herečka

Francie Jacques Prévert
(*1900 - 1977) scénárista, textař, dramatik, básník

Spojené státy Kurt Vonnegut
(*1922 - 2007) spisovatel

Spojené státy Proof
(*1973 - 2006) hip hopový umělec, zakladatel rapové skupiny D12

Spojené státy Erskine Caldwell
(*1903 - 1987) prozaik, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »