Oldřich Lukeš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oldřich Lukeš

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Brno
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Oldřich Lukeš - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.2.1909 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oldřich Lukeš 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Oldřich Lukeš
datum narození 18.2.1909
(herec, instagram)

Oldřich Lukeš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1979) - Paragraf 224
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Hněv
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Královský gambit
(1973) - Údolí krásných žab
(1972) - Svatý Michal
(1972) - Akce Bororo
(1971) - Klíč
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1970) - Julián odpadlík
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Sedm havranů
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Happy end
(1964) - Limonádový Joe aneb Koňská opera
(1964) - Atentát
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Hlídač dynamitu
(1962) - Šestý do party
(1962) - Objev na Střapaté hůrce
(1962) - Neschovávejte se, když prší
(1962) - Deštivý den
(1961) - Uprchlík
(1961) - Tažní ptáci
(1961) - Kohout plaší smrt
(1960) - Stopy
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Pochodně
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva
(1960) - Mlčící hvězda
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Černá sobota
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Můj generál
(1959) - Konec cesty
(1958) - Zde jsou lvi
(1958) - Rozrušená země
(1958) - Povodeň
(1956) - Zvuk a jeho šíření
(1956) - Vzorné chovatelky
(1956) - Výroba ocelových trubek II.
(1956) - Výroba ocelových trubek I.
(1956) - Síla dostředivá a odstředivá
(1956) - Nevěra
(1956) - Jurášek
(1955) - Z mého života
(1955) - Tanková brigáda
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Psohlavci
(1954) - Betlemská kaple
(1954) - Na konci města
(1954) - Botostroj
(1953) - Výstraha
(1953) - Pole neorané
(1953) - Expres z Norimberka
(1952) - Usměvavá zem
(1952) - Konec strašidel
(1951) - Pionýr
(1951) - Milujeme
(1951) - Akce B
(1950) - Zocelení
(1950) - Vstanou noví bojovníci
(1950) - Přiznání
(1950) - Případ Dr. Kováře
(1949) - Pětistovka
(1949) - Němá barikáda
(1947) - Portáši
(1942) - Osvobozené nohy
(1942) - Nejvýnosnější prodej

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.2.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oldřich Lukeš 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oldřich Lukeš - herec

se narodil 18.2.1909 ve městě Brno
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oldřich Lukeš

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Oldřich Lukeš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
29°12’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°45’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
15°14’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
11°48’
 
MarsMars:
Střelec
26°15’
 
JupiterJupiter:
Panna
10°54’
R
SaturnSaturn:
Beran
7°47’
 
UranUran:
Kozoroh
19°19’
 
NeptunNeptun:
Rak
14°38’
R
PlutoPluto:
Blíženci
23°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°31’
R
Černá LunaLilith:
Panna
15°56’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
23°39’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »