Oliver Tobias wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oliver Tobias
(Oliver Tobias Freitag)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Curych
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec

Oliver Tobias - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.8.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oliver Tobias 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Oliver Tobias
datum narození 6.8.1947
(herec, instagram)

Oliver Tobias - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - When the Devil Rides Out
(2016) - Open My Eyes
(2014) - Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films
(2012) - Eldorado
(2008) - Hunkeler macht Sachen
(2007) - Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
(2007) - Rosamunde Pilcher: Křídla naděje
(2007) - Mord in bester Gesellschaft
(2005) - Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou
(2004) - Method
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2003) - Don't Look Back!
(2001) - Heart-throbs of the 70s
(2001) - Der Bestseller - Millionencoup auf Gran Canaria
(2000) - Mozart in Turkey
(1999) - Medvědí vodopády
(1999) - Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
(1999) - Darkness Falls
(1999) - Alec to the Rescue
(1998) - Real Women
(1998) - Candy
(1998) - The Brylcreem Boys
(1997) - Verschollen in Thailand (TV seriál)
(1997) - Sharpovo Waterloo
(1997) - Diana & Me
(1997) - Breeders
(1996) - Savage Hearts
(1996) - Past Into Present
(1996) - Klinika pod palmami (TV seriál)
(1995) - Vendetta
(1995) - Milostná rošáda
(1995) - Inseln unter dem Wind (TV seriál)
(1994) - Nexus
(1994) - Harlequin 4 - Nedozpívaná ukolébavka
(1994) - Eurocops - Drei Mädchen
(1993) - Das Traumschiff - Hongkong
(1993) - Alessio (TV seriál)
(1992) - Un démon sur l'épaule
(1992) - Donauprinzessin (TV seriál)
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1990) - Poslední zápas
(1990) - Novinář (TV seriál)
(1990) - Liebesgeschichten (TV seriál)
(1988) - The Choice
(1987) - Splněný sen
(1987) - Die Entführung aus dem Serail
(1987) - Diamantová cesta
(1987) - Adventurer (TV seriál)
(1986) - Opatské sídlo
(1986) - A Dangerous Kind of Love
(1986) - Cobra Mission
(1985) - Mata Hari
(1984) - Last Video and Testament
(1984) - Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
(1983) - Hříšnice
(1981) - Smuggler (TV seriál)
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - A Nightingale Sang in Berkeley Square
(1979) - Arabské dobrodružství
(1978) - The Stud
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1977) - Ein Glas Wasser
(1976) - Luke's Kingdom (TV seriál)
(1975) - Won't Write Home Mom, I'm Dead
(1975) - King Arthur, the Young Warlord
(1975) - Bůh král
(1972) - The Adventurer (TV seriál)
(1972) - Arthur of the Britons (TV seriál)
(1971) - Zloděj koní
(1971) - Addio, fratello crudele

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.8.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oliver Tobias 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oliver Tobias - herec

se narodil 6.8.1947 ve městě Curych
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oliver Tobias

Dnes se narodili
Slovensko Milan Lasica
(*1940) herec, dramatik, humorista, spisovatel

Česká republika Jan Vlasák
(*1943) herec

Česká republika Ondřej Hejma
(*1951) zpěvák, skladatel, hudebník, textař, překladatel, novinář

Finsko Alvar Aalto
(*1898) architekt

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896) spisovatel, představitel psychologické prózy


Oliver Tobias
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
13°10’
 
LunaLuna:
Beran
2°57’
 
MerkurMerkur:
Rak
24°10’
 
VenušeVenuše:
Lev
5°28’
 
MarsMars:
Blíženci
25°05’
 
JupiterJupiter:
Štír
18°23’
 
SaturnSaturn:
Lev
12°32’
 
UranUran:
Blíženci
24°49’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°37’
 
PlutoPluto:
Lev
12°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
28°37’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
20°51’
 
CheirónCheirón:
Štír
3°26’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ida Lupino
(*1918) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Císler
(*1928) herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Austrálie Natalie Imbruglia
(*1975) herečka, zpěvačka

Spojené státy Alice Cooper
(*1948) herec, zpěvák, hudebník, textař

Česká republika Petr Muk
(*1965) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Bohumil Hrabal
(*1914 - 1997) spisovatel

Spojené státy Woodrow Wilson
(*1856 - 1924) 28. prezident usa

Německo August Horch
(*1868 - 1951) automobilový konstrukté, zakladatel firem Horch a Audi

Německo Hugo Junkers
(*1859 - 1935) inženýr, letecký konstruktér, vynálezce, průmyslník

Francie Maria Schneider
(*1952 - 2011) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »