Ondřej Kepka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ondřej Kepka

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1969 (?)
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér, moderátor, fotograf

Ondřej Kepka - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1969 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ondřej Kepka 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ondřej Kepka
datum narození v roce *1969
(herec, scénárista, režisér, moderátor, fotograf, instagram)

Ondřej Kepka - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Den opričníka (divadelní záznam)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Dopisy od Karla Čapka
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - 4H aneb Hovory o herectví v hotelu Hoffmeister: Radovan Lukavský
(2014) - 4H aneb Hovory o herectví v hotelu Hoffmeister: Jiřina Jirásková
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Příběhy slavných - Frajer a fanfarón (TV seriál)
(2013) - Poprvé vdaná (divadelní záznam)
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Emília Vášáryová
(2012) - Scapinova šibalství (divadelní záznam)
(2011) - Ceny Thálie 2010
(2011) - Neobyčejné životy: Gustav Oplustil
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2009) - Ondřejova filmová škola
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Zoom
(2008) - Karel Čapek a jeho obyčejný svět
(2008) - Ten třetí (divadelní záznam)
(2008) - Smrt Pavla I. (divadelní záznam)
(2008) - Picasso (divadelní záznam)
(2008) - Bekyně mniška
(2007) - Osudy hvězd: Veronika Týblová
(2007) - Den v DD
(2007) - Začarovaná láska
(2007) - V jámě lvové (divadelní záznam)
(2006) - Poslední kouzlo
(2005) - Návštěva u Radovana Lukavského
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2004) - Zakletá třináctka
(2004) - Smetanový svět
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2003) - Stará láska nerezaví
(2000) - Osudy hvězd: Julie... Lucie Vondráčková
(1999) - Spirála nenávisti
(1998) - Obyčejný život
(1998) - Cesta ke slunci
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1996) - Příběh knihy kostýmů
(1996) - Když sbírala jsem rozmarýn (divadelní záznam)
(1996) - Dívka se zázračnou pamětí
(1995) - Obyčejné věci člověka
(1995) - Tvůj svět

Ondřej Kepka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 13. komnata Gabriely Vránové
(2015) - Dopisy od Karla Čapka
(2014) - Umění dabingu
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Umění dabingu
(2012) - Živě na jedničce
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Království poezie Gabriely Vránové
(2009) - Ondřejova filmová škola
(2008) - Zoom
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - Předčasná úmrtí: Poselství přes rampu
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Oběti: Jiný člověk
(2002) - Já a moji synové...
(1999) - Osudy hvězd: Honzík z Arabely ... Ondřej Kepka
(1999) - Honzík z Arabely (Ondřej Kepka)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - Malý bílý koníček (TV seriál)
(1994) - Malý bílý koníček
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1990) - Maryša (divadelní záznam)
(1990) - Drobné něžnosti
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1980) - Příběhy modrého telefonu - Maska
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Všichni za jednoho
(1978) - Přání
(1978) - Lázně
(1977) - Tetinka
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat

Ondřej Kepka - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ondřej Kepka 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ondřej Kepka - herec, scénárista, režisér, moderátor, fotograf

se narodil v roce *1969 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ondřej Kepka

Dnes se narodili
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Ondřej Kepka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
5°10’
 
LunaLuna:
Býk
8°33’
 
MerkurMerkur:
Váhy
7°04’
R
VenušeVenuše:
Panna
6°31’
 
MarsMars:
Kozoroh
4°31’
 
JupiterJupiter:
Váhy
13°56’
 
SaturnSaturn:
Býk
7°43’
R
UranUran:
Váhy
4°27’
 
NeptunNeptun:
Štír
26°38’
 
PlutoPluto:
Panna
25°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°17’
R
Černá LunaLilith:
Rak
22°13’
 
CheirónCheirón:
Beran
4°33’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Stephen Boyd
(*1931 - 1977) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908 - 1990) herec

Pákistán Raj Kapoor
(*1924 - 1988) režisér indických filmů

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807 - 1882) vůdce vlastenců v partyzánské válce

Spojené státy Bo Diddley
(*1928 - 2008) zpěvák, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »