Ondřej Malý wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ondřej Malý

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1966 (?)
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

Ondřej Malý - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1966 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ondřej Malý 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ondřej Malý
datum narození v roce *1966
(herec, instagram)

Ondřej Malý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Touha motýla
(2016) - Rudý kapitán
(2016) - Milada
(2016) - Já, Olga Hepnarová
(2016) - Já, Mattoni (TV seriál)
(2016) - Četníci z Luhačovic (TV seriál)
(2016) - Anthropoid
(2016) - Akvabely
(2015) - Mamon (TV seriál)
(2015) - Dítě číslo 44
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Všiváci
(2014) - Strejda
(2014) - Retriever
(2014) - Neviditelní (TV seriál)
(2014) - MY 2
(2014) - Místa
(2014) - Krásno
(2014) - Jak jsme hráli čáru
(2014) - Hany
(2014) - Fair Play
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2013) - Klukovina
(2013) - Hořící keř
(2013) - Čtyři dny ve skladu
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2013) - Bez doteku
(2012) - Základka (TV seriál)
(2012) - Ve stínu
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Dobytí vrabčího hnízda: Vzpomínky na Semiše
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Lidice
(2011) - Jeden statečný
(2011) - Alois Nebel
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Zemský ráj to napohled
(2009) - Pouta
(2006) - Akvabely (divadelní záznam)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(1998) - Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém
(1998) - Mrtvej brouk
(1991) - Mládí na prodej
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1986) - Kamilka s mašlí (TV seriál)
(1985) - Logaritmus lásky (TV seriál)
(1985) - Chalupa na spadnutí
(1985) - Fontána pre Zuzanu
(1984) - Kočár pro princeznu
(1984) - Dovolená na úrovni
(1982) - Marťanský dopoledník (TV seriál)
(1980) - Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
(1980) - Jíška

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ondřej Malý 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ondřej Malý - herec

se narodil v roce *1966 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ondřej Malý

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Ondřej Malý
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
28°58’
 
LunaLuna:
Kozoroh
5°11’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
17°43’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
9°58’
R
MarsMars:
Vodnář
21°28’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
22°25’
R
SaturnSaturn:
Ryby
14°04’
 
UranUran:
Panna
19°20’
R
NeptunNeptun:
Štír
21°51’
 
PlutoPluto:
Panna
18°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
1°40’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°54’
 
CheirónCheirón:
Ryby
19°08’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »