Orson Bean wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Orson Bean
(Dallas Frederick Burroughs)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.7. 1928 - 08:00h
Místo:
Burlington, Vermont
Země:
Věk:
92 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Orson Bean - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.7.1928 - 08:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.7.1928 - 13:00  
US, Burlington:
44°29' s.š., 73°13' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Orson Bean 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Orson Bean
datum narození 22.7.1928
(herec, instagram)

Orson Bean - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Hating Breitbart
(2012) - A Golden Christmas 3
(2011) - Two-Legged Rat Bastards
(2010) - Piano Fingers
(2010) - Ashley's Ashes
(2009) - Safe Harbor
(2008) - Imagine a School... Summerhill
(2007) - Profesionálky (TV seriál)
(2007) - Oranges
(2007) - Mattie Fresno and the Holoflux Universe
(2006) - Pitva mimozemšťana
(2006) - Novic
(2006) - The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
(2006) - The Lather Effect
(2005) - Yesterday's Dreams
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Příběh Charlieho andílků
(2004) - Pes fotbalista: Evropský pohár
(2004) - Myron's Movie
(2004) - D-minus
(2004) - Cacophony
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Knee High P.I.
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Frank McKlusky
(2001) - The Gristle
(2001) - Burning Down the House
(2000) - Normal, Ohio (TV seriál)
(2000) - Manhattan, AZ (TV seriál)
(1999) - V kůži Johna Malkoviche
(1999) - Unbowed
(1999) - Thanks (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Doktorka Quinnová
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - One of Those Nights
(1997) - California (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Smrtelné tajemství
(1992) - Just My Imagination
(1991) - Šance pro život
(1990) - Instant Karma
(1990) - Drobečkové (TV seriál)
(1988) - Příšery (TV seriál)
(1987) - Vnitřní vesmír
(1986) - Smart Alec
(1984) - Super Password
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Garfield in the Rough
(1982) - Forty Deuce
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1980) - The Alan Thicke Show
(1980) - The Return of the King
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - The Hobbit
(1977) - Forever Fernwood (TV seriál)
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Break the Bank
(1976) - Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
(1975) - Match Game PM
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Match Game 73
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1970) - A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Twinky
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - The Star Wagon
(1964) - NET Playhouse (TV seriál)
(1963) - Vacation Playhouse (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Match Game
(1961) - Password
(1959) - Laugh Line
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Miracle on 34th Street
(1959) - Anatomie vraždy
(1958) - Keep Talking
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1956) - To Tell the Truth
(1956) - Showdown at Ulcer Gulch
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - The Phil Silvers Show (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - How to Be Very, Very Popular
(1954) - The Blue Angel
(1954) - The Elgin Hour (TV seriál)
(1954) - The Best of Broadway (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1952) - Broadway Television Theatre (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Pantomime Quiz
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
Orson Bean - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1951) Alley Mills - manželka

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.7.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Orson Bean 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Orson Bean - herec

se narodil 22.7.1928 ve městě Burlington, Vermont, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Orson Bean

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Orson Bean
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
29°26’
11
 
LunaLuna:
Váhy
6°14’
2
 
MerkurMerkur:
Rak
9°26’
11
 
VenušeVenuše:
Lev
5°13’
11
 
MarsMars:
Býk
18°20’
9
 
JupiterJupiter:
Býk
8°02’
9
 
SaturnSaturn:
Střelec
13°00’
4
 
UranUran:
Beran
7°21’
8
 
NeptunNeptun:
Lev
27°48’
12
 
PlutoPluto:
Rak
17°01’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°52’
10
 
Černá LunaLilith:
Štír
26°18’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
9°56’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
15°18’
3
Domy:
Panna
8°30’
Ryby
8°30’
2:
Váhy
1°32’
8:
Beran
1°32’
3:
Štír
0°04’
9:
Býk
0°04’
Střelec
3°49’
Blíženci
3°49’
5:
Kozoroh
9°15’
Rak
9°15’
6:
Vodnář
11°18’
Lev
11°18’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
21°09’
11
Slun./Luna:
Panna
2°50’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »