Oskar Homolka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oskar Homolka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
27.1.1978 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Oskar Homolka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.8.1898 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oskar Homolka 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Oskar Homolka
datum narození 12.8.1898
(herec, instagram)

Oskar Homolka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1975) - The Legendary Curse of the Hope Diamond
(1975) - One of Our Own
(1974) - Datlové semínko
(1972) - Van der Valk a dívka
(1970) - Song of Norway
(1970) - The Executioner
(1969) - The Madwoman of Chaillot
(1968) - Dr. Jekyll and Mr. Hyde
(1968) - Assignment to Kill
(1967) - The Happening
(1967) - Mozek za miliardu dolarů
(1966) - Pohřeb v Berlíně
(1965) - Joy in the Morning
(1964) - Dlouhé lodi Vikingů
(1963) - Danger Zone
(1962) - The Wonderful World of the Brothers Grimm
(1962) - The Mooncussers
(1962) - Boys' Night Out
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1961) - Mr. Sardonicus
(1960) - Rashomon
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1958) - Klíč
(1958) - Heart of Darkness
(1958) - Gardový seržant
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - Sbohem, armádo
(1956) - Vojna a mír
(1955) - Slaměný vdovec
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - Prisoner of War
(1953) - The House of the Arrow
(1952) - Top Secret
(1951) - Der Schweigende Mund
(1950) - The White Tower
(1949) - Anna Lucasta
(1948) - I Remember Mama
(1947) - The Shop at Sly Corner
(1943) - Mission to Moscow
(1943) - Hostages
(1941) - Rage in Heaven
(1941) - Gangsterská nevěsta
(1940) - The Invisible Woman
(1940) - Sedm hříšníků
(1940) - Comrade X
(1937) - Ebb Tide
(1936) - Sabotáž
(1936) - Rhodes of Africa
(1936) - Everything Is Thunder
(1933) - Žena v ohni
(1933) - Unsichtbare Gegner
(1933) - Moral und Liebe
(1932) - Nachtkolonne
(1931) - 1914, die letzten Tage vor dem Weltbrand
(1931) - Zwischen Nacht und Morgen
(1931) - Les Nuits de Port Said
(1931) - Der Weg nach Rio
(1930) - Revolte im Erziehungshaus
(1930) - Masken
(1930) - Hokuspokus
(1930) - Dreyfus
(1928) - The Trial of Donald Westhof
(1928) - Schinderhannes
(1928) - Die Rothausgasse
(1928) - Die Leibeigenen
(1928) - Fürst oder Clown
(1927) - Tragédie nevěstky
(1927) - Regine, die Tragödie einer Frau
(1927) - Petronella - Das Geheimnis der Berge
(1927) - Der Kampf des Donald Westhof
(1927) - Brennende Grenze
(1926) - Die Abenteuer eines Zehnmarkscheines

Oskar Homolka - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.8.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oskar Homolka 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oskar Homolka - herec

se narodil 12.8.1898 ve městě Vídeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oskar Homolka

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Oskar Homolka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
19°44’
 
LunaLuna:
Blíženci
25°27’
 
MerkurMerkur:
Panna
16°50’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°14’
 
MarsMars:
Blíženci
16°27’
 
JupiterJupiter:
Váhy
7°57’
 
SaturnSaturn:
Střelec
5°39’
 
UranUran:
Štír
29°30’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
24°12’
 
PlutoPluto:
Blíženci
15°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
15°58’
R
Černá LunaLilith:
Rak
7°59’
 
CheirónCheirón:
Štír
23°24’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Donyale Luna
(*1945 - 1979) herečka, modelka, první černoška na obálce Vogue

Spojené státy Chris Cornell
(*1964 - 2017) zpěvák, skladatel

Německo Lilli Lehmann
(*1848 - 1929) operní zpěvačka

Spojené státy Donna Summer
(*1948 - 2012) zpěvačka

Rakousko Leopold Auenbrugger
(*1722 - 1809) lékař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »