Ossie Davis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ossie Davis
(Raiford Chatman Davis)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cogdell
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ossie Davis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.12.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ossie Davis 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ossie Davis
datum narození 18.12.1917
(herec, instagram)

Ossie Davis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - The Black Movie Awards
(2005) - The Peace!
(2005) - Bob Dylan
(2004) - A Street Called Pain
(2004) - Proud
(2004) - Nesnáší mne
(2004) - Life's Back Pocket
(2003) - Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
(2003) - Spike Lee's '25th Hour': The Evolution of an American Filmmaker
(2003) - Nat Turner: A Troublesome Property
(2003) - Beah: A Black Woman Speaks
(2003) - Černí bojovníci
(2003) - Baadasssss!
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Hughes' Dream Harlem
(2002) - Bubba Ho-tep
(2001) - Voice of the Voiceless
(2001) - Jazz (TV seriál)
(2001) - Intimate Portrait: Rosa Parks
(2001) - Christianity: The First Two Thousand Years (TV seriál)
(2001) - Ztracené ideály
(2001) - Legend of the Candy Cane
(2000) - The Directors: Spike Lee
(2000) - Znovuobjevení Bucka McHenryho
(2000) - Tudy k životu
(2000) - Dinosaurus
(1999) - The Unfinished Journey
(1999) - Paul Robeson: Here I Stand
(1999) - Neighborhoods: The Hidden Cities of San Francisco - The Fillmore
(1999) - The Century: America's Time (TV seriál)
(1999) - A Vow to Cherish
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - The Secret Path
(1999) - Sběratel duší
(1999) - The Ghosts of Christmas Eve
(1998) - Scandalize My Name: Stories from the Blacklist
(1998) - Dr. Dolittle
(1998) - Alyson's Closet
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - 4 děvčátka
(1997) - Thomas Jefferson (TV seriál)
(1997) - Miss Evers' Boys
(1997) - The Protector (TV seriál)
(1997) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - The West (TV seriál)
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1996) - Ještě na to máme!
(1996) - Home of the Brave
(1996) - Dlouhá jízda
(1995) - VH1 Legends (TV seriál)
(1995) - The Great Battles of the Civil War (TV seriál)
(1995) - Ray Alexander: Vražda k večeři
(1995) - The Client (TV seriál)
(1995) - The Android Affair
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Arthur Ashe: Citizen of the World
(1994) - Svědectví (TV seriál)
(1994) - Ray Alexander: Chuť na spravedlnost
(1994) - Nebezpečný klient
(1993) - The Great Depression (TV seriál)
(1993) - Queen (TV seriál)
(1993) - Great Books (TV seriál)
(1993) - The Ernest Green Story
(1993) - Dej si pohov, kámoši
(1992) - Lincoln
(1992) - Malcolm X
(1992) - Gladiátor
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Michael Landon: Memories with Laughter and Love
(1991) - Tropická horečka
(1990) - We'll Take Manhattan
(1990) - Městečko Evening Shade (TV seriál)
(1990) - Joe kontra sopka
(1990) - B.L. Stryker: Grand Theft Auto
(1989) - Making 'Do the Right Thing'
(1989) - The Red Shoes
(1989) - Jednej správně
(1989) - B.L. Stryker: The Dancer's Touch
(1989) - B.L. Stryker (TV seriál)
(1988) - Blázinec ve škole
(1985) - Anděl se mstí
(1984) - Harry a syn
(1984) - Dům Páně
(1981) - Don't Look Back: The Story of Leroy 'Satchel' Paige
(1981) - Death of a Prophet
(1980) - Ossie and Ruby! (TV seriál)
(1980) - All God's Children
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1979) - Hot Stuff
(1979) - Freedom Road
(1978) - King (TV seriál)
(1977) - Billy: Portrait of a Street Kid
(1976) - Countdown at Kusini
(1975) - Black Shadows on the Silver Screen
(1975) - Udělejme to znovu
(1975) - The Tenth Level
(1972) - The Silent Revolution
(1972) - Malcolm X
(1971) - Šerif
(1969) - The Fall
(1969) - Teacher, Teacher
(1969) - Slaves
(1969) - Sam Whiskey
(1969) - Night Gallery
(1968) - Lovci skalpů
(1967) - The Outsider
(1966) - A Man Called Adam
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Pahorek
(1964) - Shock Treatment
(1963) - Kardinál
(1963) - Gone Are the Days!
(1962) - Seven Times Monday
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1961) - Car 54, Where Are You? (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - The Emperor Jones
(1953) - The Joe Louis Story
(1951) - Fourteen Hours
(1950) - No Way Out

Ossie Davis - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.12.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ossie Davis 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ossie Davis - herec

se narodil 18.12.1917 ve městě Cogdell, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ossie Davis

Dnes se narodili
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Ossie Davis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
26°01’
 
LunaLuna:
Vodnář
19°34’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°14’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
11°54’
 
MarsMars:
Panna
22°11’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
3°56’
R
SaturnSaturn:
Lev
14°04’
R
UranUran:
Vodnář
20°47’
 
NeptunNeptun:
Lev
6°42’
R
PlutoPluto:
Rak
4°39’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
1°45’
R
Černá LunaLilith:
Panna
15°11’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°27’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Marie Fredriksson
(*1958) zpěvačka Roxette

Spojené státy Irving Thalberg
(*1899) filmový producent, magnát

Česká republika Bořek Slezáček
(*1967) herec, hudebník, moderátor

Rusko Michail Alexandrovič Bakunin
(*1814) ruský revolucionář

Spojené státy Idina Menzel
(*1971) herečka, zpěvačka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Dennis Hopper
(*1936 - 2010) herec

Spojené státy John Barrymore
(*1882 - 1942) herec

Kanada Mary Pickford
(*1892 - 1979) herečka, režisérka

Česká republika Vladimír Menšík
(*1929 - 1988) herec, moderátor, bavič, lid. vypravěč

Rakousko Romy Schneider
(*1938 - 1982) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »