Ota Jirák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ota Jirák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Ota Jirák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1949 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ota Jirák 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ota Jirák
datum narození v roce *1949
(herec, instagram)

Ota Jirák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Policejní historky
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2014) - Nikdo není perfektní
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Utíkat se nemá
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2012) - Voskovec & Werich, paralelní osudy
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Kozí příběh se sýrem
(2012) - Dvanáct měsíčků
(2011) - Nekonečný Silvestr
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D
(2011) - Dědeček automobil
(2010) - Muži v offsidu (divadelní záznam)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Miláček (divadelní záznam)
(2009) - Ať žijí rytíři!
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV seriál)
(2008) - Magazín Jů a Hele
(2008) - Chalupa je hra
(2008) - Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
(2008) - Kouzla králů
(2007) - U muziky na silvestra
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - O kominickém učni a dceři cukráře
(2006) - Hajadla (TV seriál)
(2006) - Fimfárum 2
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Hřiště 7
(2005) - Tři strážníci
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2005) - Království potoků
(2004) - Edův pohádkový balík
(2003) - Telebazar
(2002) - Fimfárum Jana Wericha
(2001) - Dobroty
(2000) - První pomoc
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Královny kouzelného lesa
(1998) - Bedřich má psy rád
(1998) - Bedna s datlemi
(1997) - O perlové panně
(1997) - Konečně v novém
(1997) - Berenika stříhá vlasy
(1996) - To je fór
(1996) - Jůhele neděle
(1996) - O kováři Básimovi
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1995) - Nalezená minulost
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV seriál)
(1994) - Zlaté hejno
(1994) - Třikrát baron Prášil (TV seriál)
(1994) - Saturnin (TV seriál)
(1994) - Saturnin
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Hrnec
(1994) - Divadelní román
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Turba ergo teatro
(1992) - Pravda o zkáze Titaniku (divadelní záznam)
(1992) - Panelák
(1992) - Dobrodružství Lapky a Ťapky (TV seriál)
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Dívčí válka (divadelní záznam)
(1989) - Chalupa na horách Kavčích
(1989) - Joulukalenteri (TV seriál)
(1988) - Video a já
(1987) - Třikrát s Wildou
(1987) - Ty, ty Yeti
(1987) - Strom pohádek: O Marušce
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1984) - O princezně Solimánské
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Hloupá pohádka
(1984) - Anynka a čert
(1983) - Stodola Michala Tučného
(1983) - Velká kočičí pohádka
(1983) - Svadba bude
(1983) - Co poudala bába Futéř
(1982) - Taneček přes dvě pekla
(1982) - Romance ze Savoy baru
(1982) - Horí
(1981) - Pošťácká pohádka
(1980) - Studio Kamarád
(1979) - Letadlem do Karlových Varů
(1979) - Julek
(1976) - Traja chrobáci

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ota Jirák 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ota Jirák - herec

se narodil v roce *1949 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ota Jirák

Dnes se narodili
Velká Británie Emma Thompson
(*1959) herečka, scénáristka

Česká republika Josef Somr
(*1934) herec

Tunisko Claudia Cardinale
(*1938) herečka

Francie Emma Watson
(*1990) herečka, modelka



Ota Jirák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
22°14’
 
LunaLuna:
Váhy
12°44’
 
MerkurMerkur:
Beran
21°20’
 
VenušeVenuše:
Beran
21°05’
 
MarsMars:
Beran
16°39’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°57’
 
SaturnSaturn:
Lev
29°37’
R
UranUran:
Blíženci
27°08’
 
NeptunNeptun:
Váhy
13°34’
R
PlutoPluto:
Lev
14°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°03’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
29°34’
 
CheirónCheirón:
Střelec
8°40’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Charlie Chaplin
(*1889) herec, komik, skladatel, scénárista, režisér

Spojené státy David Graf
(*1950) herec

Česká republika Lucie Borhyová
(*1978) moderátorka, herečka

Spojené státy Akon
(*1973) zpěvák, textař, rapper

Německo papež Benedikt XVI
(*1927) 265. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Švédsko Greta Garbo
(*1905 - 1990) herečka

Spojené státy Wallace Beery
(*1886 - 1949) herec, režisér

Itálie Totò
(*1898 - 1967) komik, herec, zpěvák

Francie Markýza de Pompadour
(*1721 - 1764) milenka krále Ludvíka XV.

Spojené státy Abraham Lincoln
(*1809 - 1865) 16. prezident USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »