Otakar Kosek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Otakar Kosek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
scénárista, režisér

Otakar Kosek - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1944 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Otakar Kosek 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Otakar Kosek
datum narození v roce *1944
(scénárista, režisér, instagram)

Otakar Kosek - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Voděnka
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Až kohout snese vejce
(2004) - Vánoční panenka
(2004) - Prsten krále řeky
(2001) - Takový slušný člověk
(1999) - Tomáš a Markéta
(1996) - Ďábel v Praze (TV seriál)
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV seriál)
(1992) - Havran barvy lila
(1992) - Evangelium podle Pastýřů
(1991) - Policajti
(1991) - Kámen v okně
(1991) - Digitální čas
(1990) - Hra pro tři
(1989) - Sólo pro zpěváka a Jižní Moravu
(1989) - Zemřeš, kdy budeme chtít
(1989) - Tobogan
(1989) - Osmý div světa
(1989) - Králíci nemají jména
(1987) - Sedmé nebe
(1986) - Principálka
(1986) - Princ a skřivánek
(1986) - Jsou určité hranice
(1985) - Několik životů
(1985) - Ďáblovy peníze (TV seriál)
(1984) - Záviš a Kunhuta
(1984) - Už se nebojím
(1984) - Slaný sníh
(1984) - O statečném Vladislavovi
(1984) - Když slunce ztratí sílu léta
(1984) - Jahody na stéble trávy (TV seriál)
(1983) - Únosy bez výkupného
(1982) - Příběh muže, který miloval svou ženu
(1982) - Příběh chlapce, který miloval svou práci
(1982) - Pravda neroste na višni
(1982) - Lukáš
(1981) - Velikánský banánový dort
(1981) - Třikrát denně kapku rosy
(1981) - Nezralost
(1980) - Trnové pole
(1980) - Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
(1979) - Ohrožené město
(1979) - Hořká slza radosti
(1978) - Vynález
(1978) - Farma na konci světa
(1977) - Venušin koš 1 +2
(1977) - Návštěva z vesmíru
(1977) - Měsíční údolí
(1977) - Čas polomů a štěpů
(1976) - Záměny
(1976) - Maškaráda
(1976) - Druhé křídlo
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1974) - Jak přijít o život
(1974) - Eskulapův přístav
(1973) - Ó rozume, ó lásko
(1973) - Cestující se připraví k odletu
(1973) - Bratranec Pons
(1971) - Žebrácká opera

Otakar Kosek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Otakar Kosek 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Otakar Kosek - scénárista, režisér

se narodil v roce *1944 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Otakar Kosek

Dnes se narodili
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Otakar Kosek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
21°00’
 
LunaLuna:
Panna
21°09’
 
MerkurMerkur:
Váhy
16°26’
 
VenušeVenuše:
Štír
19°56’
 
MarsMars:
Štír
0°40’
 
JupiterJupiter:
Panna
17°01’
 
SaturnSaturn:
Rak
10°43’
 
UranUran:
Blíženci
12°51’
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°37’
 
PlutoPluto:
Lev
10°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
22°57’
R
Černá LunaLilith:
Panna
26°34’
 
CheirónCheirón:
Panna
25°45’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred Dreyfus
(*1859 - 1935) francouzský důstojník, křivě obviněný a odsouzený za velezradu

Česká republika Tomáš Baťa
(*1876 - 1932) zakladatel společnosti Baťa

Spojené státy Kelly Preston
(*1962 - 2020) herečka, bývalá modelka

Itálie Pietro Buscaglia
(*1911 - 1997) fotbalista

Francie Francois Furet
(*1927 - 1997) francouzský historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »