Otakar Kosek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Otakar Kosek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
scénárista, režisér

Otakar Kosek - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1944 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Otakar Kosek 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Otakar Kosek
datum narození v roce *1944
(scénárista, režisér, instagram)

Otakar Kosek - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Voděnka
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Až kohout snese vejce
(2004) - Vánoční panenka
(2004) - Prsten krále řeky
(2001) - Takový slušný člověk
(1999) - Tomáš a Markéta
(1996) - Ďábel v Praze (TV seriál)
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV seriál)
(1992) - Havran barvy lila
(1992) - Evangelium podle Pastýřů
(1991) - Policajti
(1991) - Kámen v okně
(1991) - Digitální čas
(1990) - Hra pro tři
(1989) - Sólo pro zpěváka a Jižní Moravu
(1989) - Zemřeš, kdy budeme chtít
(1989) - Tobogan
(1989) - Osmý div světa
(1989) - Králíci nemají jména
(1987) - Sedmé nebe
(1986) - Principálka
(1986) - Princ a skřivánek
(1986) - Jsou určité hranice
(1985) - Několik životů
(1985) - Ďáblovy peníze (TV seriál)
(1984) - Záviš a Kunhuta
(1984) - Už se nebojím
(1984) - Slaný sníh
(1984) - O statečném Vladislavovi
(1984) - Když slunce ztratí sílu léta
(1984) - Jahody na stéble trávy (TV seriál)
(1983) - Únosy bez výkupného
(1982) - Příběh muže, který miloval svou ženu
(1982) - Příběh chlapce, který miloval svou práci
(1982) - Pravda neroste na višni
(1982) - Lukáš
(1981) - Velikánský banánový dort
(1981) - Třikrát denně kapku rosy
(1981) - Nezralost
(1980) - Trnové pole
(1980) - Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
(1979) - Ohrožené město
(1979) - Hořká slza radosti
(1978) - Vynález
(1978) - Farma na konci světa
(1977) - Venušin koš 1 +2
(1977) - Návštěva z vesmíru
(1977) - Měsíční údolí
(1977) - Čas polomů a štěpů
(1976) - Záměny
(1976) - Maškaráda
(1976) - Druhé křídlo
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1974) - Jak přijít o život
(1974) - Eskulapův přístav
(1973) - Ó rozume, ó lásko
(1973) - Cestující se připraví k odletu
(1973) - Bratranec Pons
(1971) - Žebrácká opera

Otakar Kosek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Otakar Kosek 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Otakar Kosek - scénárista, režisér

se narodil v roce *1944 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Otakar Kosek

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Otakar Kosek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
21°00’
 
LunaLuna:
Panna
21°09’
 
MerkurMerkur:
Váhy
16°26’
 
VenušeVenuše:
Štír
19°56’
 
MarsMars:
Štír
0°40’
 
JupiterJupiter:
Panna
17°01’
 
SaturnSaturn:
Rak
10°43’
 
UranUran:
Blíženci
12°51’
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°37’
 
PlutoPluto:
Lev
10°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
22°57’
R
Černá LunaLilith:
Panna
26°34’
 
CheirónCheirón:
Panna
25°45’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Novoluní v PannaPanně
ukázat kalendář »