Oz Scott wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Oz Scott
(Osborne E. Scott)

Narození:
Místo:
Hampton
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
režisér

Oz Scott - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
16.9.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Oz Scott 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Oz Scott
datum narození 16.9.1949
(režisér, instagram)

Oz Scott - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Player (TV seriál)
(2014) - Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
(2014) - Láska ve hvězdách (TV seriál)
(2012) - Home Run Showdown
(2006) - Unesený (TV seriál)
(2006) - Pepper Dennis (TV seriál)
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2006) - Heuréka – město divů (TV seriál)
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Threshold (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Just Legal (TV seriál)
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Kevin Hill (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Dr. Vegas (TV seriál)
(2004) - Clubhouse (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Gepardí kočky
(2002) - Play'd: A Hip Hop Story
(2002) - American Dreams (TV seriál)
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Lizzie McGuire (TV seriál)
(2000) - Wonderland (TV seriál)
(2000) - Soul Food (TV seriál)
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Get Real (TV seriál)
(1999) - Důvod zabíjet
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Timecop (TV seriál)
(1997) - Leaving L.A. (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Pan a paní Smithovi (TV seriál)
(1995) - Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - The Byrds of Paradise (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - South of Sunset (TV seriál)
(1993) - Johnny Bago (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Against the Grain (TV seriál)
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - New Attitude (TV seriál)
(1989) - Školní plavba
(1988) - Hříšný tanec (TV seriál)
(1988) - Dopravní akademie
(1987) - Bride of Boogedy
(1986) - Mr. Boogedy
(1986) - He's the Mayor (TV seriál)
(1986) - The Family Martinez
(1985) - 227 (TV seriál)
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1983) - Dreamland
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - The Mississippi (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1981) - Rozpoutané peklo
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Gimme a Break! (TV seriál)
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1979) - Archie Bunker's Place (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)

Oz Scott - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Oz Scott 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Oz Scott - režisér

datum narození 16.9.1949 ve městě Hampton, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Oz Scott

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Oz Scott
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
23°16’
 
LunaLuna:
Rak
3°49’
 
MerkurMerkur:
Váhy
18°02’
 
VenušeVenuše:
Štír
2°06’
 
MarsMars:
Lev
5°49’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°20’
R
SaturnSaturn:
Panna
11°20’
 
UranUran:
Rak
4°45’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°06’
 
PlutoPluto:
Lev
17°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
17°45’
R
Černá LunaLilith:
Beran
16°58’
 
CheirónCheirón:
Střelec
4°21’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »