Pam Grier wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pam Grier
(Pamela Suzette Grier)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Winston-Salem, Severní Karolína
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herečka

Pam Grier - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.5.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pam Grier 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Pam Grier
datum narození 26.5.1949
(herečka, instagram)

Pam Grier - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Skinny Dip
(2015) - Untitled Adi Shankar Project
(2015) - Clevelandský únos
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2012) - Woman Thou Art Loosed!: On the 7th Day
(2012) - Pěsti ze železa
(2012) - Mafia
(2011) - Cormanův svět
(2011) - Moje krásná učitelka
(2010) - Celebrity Close Calls
(2010) - Smallville: Absolute Justice
(2010) - Jedině ona
(2010) - The Invited
(2009) - The L Word: Special
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Ženy v akci
(2005) - Back in the Day
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2003) - A Decade Under the Influence
(2003) - 1st to Die
(2002) - Jackie Brown: How It Went Down
(2002) - Baadasssss Cinema
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Diggin' Up 'Bones'
(2002) - Baby of the Family
(2001) - Miami Vice: The E! True Hollywood Story
(2001) - It Conquered Hollywood! The Story of American International Pictures
(2001) - Ztracené ideály
(2001) - Ve tři ráno
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Láska po zlém
(2001) - Duchové Marsu
(2001) - Bones
(2000) - Sněhová kalamita
(2000) - Hayley Wagner, Star
(2000) - Detektiv Wilderová
(1999) - Intimate Portrait: Pam Grier
(1999) - Věznice Fortress
(1999) - Právo silnějšího
(1999) - Jako dým
(1999) - Family Blessings
(1999) - Ďábelská hra
(1999) - Bez šance
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Linc's (TV seriál)
(1997) - Krvavý stín
(1997) - Jackie Brown
(1997) - Fakin' Da Funk
(1996) - Útěk z L.A.
(1996) - Original Gangstas
(1996) - Mars útočí!
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1995) - Ďábelský zabiják
(1993) - Banda: Pomsta Jessieho Leea
(1992) - A Mother's Right: The Elizabeth Morgan Story
(1991) - Neskutečná cesta Billa a Teda
(1990) - Exterminátor
(1989) - Vězeň
(1988) - Nico
(1987) - The Allnighter
(1986) - Nelítostná pomsta
(1985) - Stand Alone
(1985) - On the Edge
(1985) - Badge of the Assassin
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1983) - The Making of 'Something Wicked This Way Comes'
(1983) - Something Wicked This Way Comes
(1983) - Příliš tvrdý
(1981) - Pevnost Apačů v Bronxu
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1977) - La notte dell'alta marea
(1977) - Greased Lightning
(1976) - Drum
(1975) - Sheba, Baby
(1975) - Friday Foster
(1975) - Bucktown, město zločinu
(1974) - Foxy Brownová
(1974) - The Arena
(1973) - The Twilight People
(1973) - Křičí, Drakula, křičí
(1973) - Černá, bílá
(1973) - Coffy
(1972) - Hit Man
(1972) - Cool Breeze
(1972) - The Big Bird Cage
(1971) - Women in Cages
(1971) - Klec pro panenky
(1970) - Beyond the Valley of the Dolls
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
Pam Grier - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.5.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pam Grier 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pam Grier - herečka

se narodila 26.5.1949 ve městě Winston-Salem, Severní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pam Grier

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Pam Grier
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
4°53’
 
LunaLuna:
Býk
18°23’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
16°47’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
15°20’
 
MarsMars:
Býk
19°30’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
2°07’
R
SaturnSaturn:
Lev
29°51’
 
UranUran:
Blíženci
29°09’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°36’
R
PlutoPluto:
Lev
14°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
23°44’
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°27’
 
CheirónCheirón:
Střelec
6°03’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »