Pamela Adlon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pamela Adlon
(Pamela F. Segall)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herečka

Pamela Adlon - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.7.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pamela Adlon 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Pamela Adlon
datum narození 9.7.1966
(herečka, instagram)

Pamela Adlon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Shadow King
(2016) - First Girl I Loved
(2015) - 2015 Creative Arts Emmys
(2015) - Better Things
(2015) - Back to the Jurassic
(2014) - Zvonilka a tvor Netvor
(2014) - Zvonilka a piráti
(2014) - Truckin'
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - Mizera (TV seriál)
(2013) - I Know That Voice
(2013) - 9 Full Moons
(2013) - Out There (TV seriál)
(2012) - Zvonilka: Tajemství křídel
(2012) - Unsupervised (TV seriál)
(2012) - Hurá do pravěku!
(2011) - Zvonilka a Velké hry
(2011) - Láska bolí (TV seriál)
(2011) - Conception
(2010) - Zvonilka a velká záchranná výprava
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
(2010) - Famílie (TV seriál)
(2009) - Zvonilka a ztracený poklad
(2008) - Zvonilka
(2007) - WordGirl (TV seriál)
(2007) - The Wedding Bells (TV seriál)
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - Squirrel Boy (TV seriál)
(2006) - Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - Unscripted (TV seriál)
(2005) - Šťastná třináctka
(2004) - Miláček třídy
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Příhody Pižly Mžika (TV seriál)
(2003) - Přestávka: Vzhůru do páté třídy
(2003) - Medvědí bratři
(2003) - Danger Rangers (TV seriál)
(2003) - Animatrix: Poslední let Osirise
(2003) - Animatrix: Neznámé území
(2003) - Animatrix
(2002) - Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
(2001) - Time Squad (TV seriál)
(2001) - Přestávka: Zázrak na Třetí ulici
(2001) - Přestávka: Škola mimo provoz
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Obloukovi (TV seriál)
(2001) - Major Flake (TV seriál)
(2001) - Labutí trumpetka
(2000) - Net Worth
(2000) - Dirk and Betty
(1999) - Vánoční stromeček
(1999) - Gen 13
(1999) - Big Guy and Rusty the Boy Robot (TV seriál)
(1998) - Waiting for Woody
(1998) - The Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly
(1998) - Some Girl
(1997) - 101 dalmatinů (TV seriál)
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Plump Fiction
(1997) - Pepper Ann (TV seriál)
(1997) - Kozy, kozy, kozičky
(1997) - Eat Your Heart Out
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Relativity (TV seriál)
(1996) - Quack Pack (TV seriál)
(1996) - Postel plná růží
(1996) - Jungle Cubs (TV seriál)
(1996) - Jumanji (TV seriál)
(1996) - Father Frost
(1996) - Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
(1995) - Kecy o ženskejch
(1994) - Phantom 2040 (TV seriál)
(1994) - Edith Ann: A Few Pieces of the Puzzle
(1992) - FernGully: Poslední deštný prales
(1992) - Down the Shore (TV seriál)
(1992) - Brána II.
(1990) - Dobrodružství Forda Fairlanea
(1989) - Řekni cokoliv...
(1989) - After Midnight
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1986) - The Redd Foxx Show (TV seriál)
(1986) - Pleasures
(1986) - The Leftovers
(1986) - Bývala jsem puberťák
(1984) - Growing Pains
(1984) - The Fantastic World of D.C. Collins
(1984) - E/R (TV seriál)
(1982) - Pomáda 2

Pamela Adlon - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.7.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pamela Adlon 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pamela Adlon - herečka

se narodila 9.7.1966 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pamela Adlon

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Pamela Adlon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
16°49’
 
LunaLuna:
Beran
1°21’
 
MerkurMerkur:
Lev
10°18’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
15°24’
 
MarsMars:
Blíženci
28°53’
 
JupiterJupiter:
Rak
13°58’
 
SaturnSaturn:
Ryby
29°41’
 
UranUran:
Panna
16°25’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°32’
R
PlutoPluto:
Panna
16°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°36’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°03’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°11’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »