Pat Boone wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pat Boone
(Charles Eugene Patrick Boone)

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.6. 1934 - 18:40h
Místo:
Jacksonville Beach
Země:
Věk:
86 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák

Pat Boone - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.6.1934 - 18:40  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.6.1934 - 23:40  
US, Jacksonville Beach:
30°20' s.š., 81°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pat Boone 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Pat Boone
datum narození 1.6.1934
(herec, zpěvák, instagram)

Pat Boone - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - God's Not Dead 2
(2015) - The Jimmy Project
(2015) - Boonville Redemption
(2010) - Zrod komiksových superhrdinů
(2009) - Hannity
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1960
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(2009) - Hollywood on Fire
(2006) - Frankie Laine: An American Dreamer
(2005) - The Original Amateur Hour
(2005) - Fuck
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2001) - Příběh pop music (TV seriál)
(2000) - Cavuto on Business
(2000) - The Eyes of Tammy Faye
(1998) - Hollywood Squares
(1996) - The Daily Show
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Second Noah (TV seriál)
(1996) - Bad Hair Day: The Videos
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Roger a já
(1985) - Larry King Live
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1983) - Hollywood's Private Home Movies
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1975) - Cher
(1971) - This Is Your Life
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1970) - Dýka a kříž
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Hee Haw
(1969) - The Pigeon
(1967) - The Pat Boone Show
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - The Perils of Pauline
(1966) - The London Palladium Show
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - That Girl (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - P.D.Q.
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - Největší příběh všech dob
(1964) - The Hollywood Palace
(1964) - Sbohem, Charlie
(1964) - Never Put It In Writing
(1963) - Ready, Steady, Go!
(1963) - The Art Linkletter Show
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - The Yellow Canary
(1963) - The Horror of It All
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Andy Williams Show
(1962) - The Main Attraction
(1962) - The Beverly Hillbillies (TV seriál)
(1962) - State Fair
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - Thank Your Lucky Stars
(1961) - All Hands on Deck
(1959) - The Bell Telephone Hour
(1959) - Cesta do středu Země
(1958) - Mardi Gras
(1957) - The Pat Boone-Chevy Showroom
(1957) - Bernardine
(1957) - April Love
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - The Gale Storm Show (TV seriál)
(1952) - I've Got a Secret
(1951) - The Red Skelton Show
(1950) - What's My Line?
(1949) - Arthur Godfrey and His Friends
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Perry Como Show
Pat Boone - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1954) Chris Evert

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.6.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pat Boone 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pat Boone - herec, zpěvák

se narodil 1.6.1934 ve městě Jacksonville Beach, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pat Boone

Dnes se narodili
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Pat Boone
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°45’
7
 
LunaLuna:
Vodnář
7°07’
3
 
MerkurMerkur:
Rak
1°01’
7
 
VenušeVenuše:
Beran
29°30’
5
 
MarsMars:
Býk
29°30’
6
 
JupiterJupiter:
Váhy
13°23’
11
 
SaturnSaturn:
Vodnář
28°08’
3
 
UranUran:
Beran
29°47’
5
 
NeptunNeptun:
Panna
9°37’
9
 
PlutoPluto:
Rak
23°09’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
13°31’
3
 
Černá LunaLilith:
Rak
24°48’
8
 
CheirónCheirón:
Blíženci
4°46’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
28°48’
8
Domy:
Střelec
2°26’
Blíženci
2°26’
2:
Kozoroh
3°02’
8:
Rak
3°02’
3:
Vodnář
6°56’
9:
Lev
6°56’
Ryby
11°41’
Panna
11°41’
5:
Beran
13°08’
Váhy
13°08’
6:
Býk
9°37’
Štír
9°37’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
22°03’
11
Slun./Luna:
Beran
8°56’
4


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavel Zedníček
(*1949) herec

Česká republika Marta Kubišová
(*1942) zpěvačka

Česká republika Radovan Lukavský
(*1919) herec, profesor herectví

Austrálie Toni Collette
(*1972) herečka

Spojené státy Larry Flynt
(*1942) vydavatel a ředitel společnosti Larry Flynt Publications


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) herec, zpěvák, kytarista

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933 - 2011) herec

Česká republika Jan Werich
(*1905 - 1980) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) režisér, scénárista, herec

Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) mistr úniku - kouzelník, iluzionista, kaskadér, letec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »