Patricia Neal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Patricia Neal
(Patricia Louise Neal)

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.1. 1926 - 04:40h
Místo:
Packard, Kentucky
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
8.8.2010 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herečka

Patricia Neal - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.1.1926 - 04:40  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.1.1926 - 09:40  
US, Packard:
36°41' s.š., 84°2' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Patricia Neal 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Patricia Neal
datum narození 20.1.1926
(herečka, instagram)

Patricia Neal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Hollywood Renegade
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2009) - Flying By
(2006) - Breakfast at Tiffany's: The Making of a Classic
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - The John Garfield Story
(2003) - Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
(2000) - Inside 'You Only Live Twice'
(2000) - For the Love of May
(1999) - From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
(1999) - Vítejte v Holly Springs
(1997) - Hollywood Aliens & Monsters
(1995) - Making the Earth Stand Still
(1994) - Theremin: An Electronic Odyssey
(1993) - Heidi, děvčátko z hor
(1992) - A Mother's Right: The Elizabeth Morgan Story
(1991) - The American Film Institute Salute to Kirk Douglas
(1990) - Caroline?
(1989) - An Unremarkable Life
(1984) - Shattered Vows
(1984) - Love Leads the Way
(1984) - Glitter
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - The Way They Were
(1981) - Příběh Patricie Nealové
(1981) - Duchařský příběh
(1979) - The Horror Show
(1979) - Štvanci
(1979) - Na západní frontě klid
(1978) - A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story
(1978) - The Bastard
(1977) - Tail Gunner Joe
(1977) - Nido de viudas
(1976) - The American Woman: Portraits of Courage
(1975) - Eric
(1974) - Things in Their Season
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1974) - Hay que matar a B.
(1973) - Happy Mother's Day, Love George
(1973) - Baxter
(1971) - The Night Digger
(1971) - The Homecoming: A Christmas Story
(1968) - Pat Neal Is Back
(1968) - The Subject Was Roses
(1965) - Po zlém
(1964) - Psyche '59
(1963) - Hud
(1961) - Snídaně u Tiffanyho
(1960) - Strindberg on Love
(1957) - Tvář v davu
(1954) - La Tua donna
(1954) - Stranger from Venus
(1952) - Washington Story
(1952) - Something for the Birds
(1952) - Diplomatic Courier
(1951) - Week-End with Father
(1951) - Raton Pass
(1951) - Operace Pacifik
(1951) - Den, kdy se zastavila Země
(1950) - Three Secrets
(1950) - Bright Leaf
(1950) - Bod zlomu
(1949) - The Hasty Heart
(1949) - The Fountainhead
(1949) - Nádherný pocit
(1949) - John Loves Mary
Patricia Neal - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1916) Roald Dahl - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1916) Kirk Douglas
(*1901) Gary Cooper
(*1911) Ronald Reagan
(*1925) Farley Granger

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Patricia Neal 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Patricia Neal - herečka

se narodila 20.1.1926 ve městě Packard, Kentucky, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Patricia Neal

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Patricia Neal
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
29°35’
2
 
LunaLuna:
Beran
22°56’
4
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
12°59’
1
 
VenušeVenuše:
Vodnář
25°56’
3
R
MarsMars:
Střelec
16°09’
1
 
JupiterJupiter:
Vodnář
3°22’
2
 
SaturnSaturn:
Štír
24°25’
12
 
UranUran:
Ryby
22°35’
3
 
NeptunNeptun:
Lev
24°02’
8
R
PlutoPluto:
Rak
13°20’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
25°16’
8
R
Černá LunaLilith:
Lev
14°21’
8
 
CheirónCheirón:
Beran
23°53’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
20°07’
9
Domy:
Střelec
13°28’
Blíženci
13°28’
2:
Kozoroh
16°38’
8:
Rak
16°38’
3:
Vodnář
24°15’
9:
Lev
24°15’
Ryby
29°58’
Panna
29°58’
5:
Beran
29°12’
Váhy
29°12’
6:
Býk
22°46’
Štír
22°46’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
6°43’
11
Slun./Luna:
Ryby
11°16’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »