Patrika Darbo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Patrika Darbo

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Jacksonville, Florida
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herečka

Patrika Darbo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.4.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Patrika Darbo 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Patrika Darbo
datum narození 6.4.1948
(herečka, instagram)

Patrika Darbo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Remake
(2015) - Boonville Redemption
(2014) - Pirate's Code: The Adventures of Mickey Matson
(2014) - Mystery Girls (TV seriál)
(2014) - Acting Dead (TV seriál)
(2013) - The Adventures of Mickey Matson and the Copperhead Treasure
(2012) - Lose Yourself
(2011) - Rango
(2011) - Lásky v resortu
(2011) - Bloomers (TV seriál)
(2010) - The Search for Santa Paws
(2010) - Miss Behave (TV seriál)
(2007) - The Wedding Bells (TV seriál)
(2007) - Stěhování pana McAllistera
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
(2006) - Hatchet
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Mr. & Mrs. Smith
(2005) - Carpool Guy
(2004) - Rodney (TV seriál)
(2004) - Neslavná (TV seriál)
(2004) - Madhouse
(2002) - SoapTalk
(2000) - The 27th Annual Daytime Emmy Awards
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(1999) - Děti z Duranga
(1998) - Ruby Bridges
(1998) - Doktoři z L. A. (TV seriál)
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Nebezpečná rychlost 2: Zásah
(1996) - Horké prachy
(1996) - Domácí vězení
(1995) - The Client (TV seriál)
(1995) - Babe - galantní prasátko
(1994) - Secret Sins of the Father
(1994) - Roseanne and Tom: Behind the Scenes
(1994) - The Last Chance Detectives: Mystery Lights of Navajo Mesa
(1994) - Corrina, Corrina
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - S nasazením života
(1993) - Johnny Bago (TV seriál)
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Arly Hanks
(1992) - Útěk z normálu
(1992) - Tulák
(1991) - The Willies
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1991) - Dutch aneb Bláznivá cesta
(1990) - Spaced Invaders
(1990) - Můj táta je duch
(1990) - Městečko Evening Shade (TV seriál)
(1990) - Kde je ta zatracená věc
(1990) - Gremlins 2
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Saved by the Bell (TV seriál)
(1989) - Oddíl z Beverly Hills
(1989) - Nashville Beat
(1989) - Lidé z předměstí
(1989) - Adam 12 (TV seriál)
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Noc předtím
(1988) - Just the Ten of Us (TV seriál)
(1988) - Hra pro dva
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - You Again? (TV seriál)
(1985) - Misfits of Science (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Punky Brewster (TV seriál)
(1983) - The Optimist (TV seriál)
(1983) - Mama's Family (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1978) - Diff'rent Strokes (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

Patrika Darbo - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.4.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Patrika Darbo 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Patrika Darbo - herečka

se narodila 6.4.1948 ve městě Jacksonville, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Patrika Darbo

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Patrika Darbo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
16°35’
 
LunaLuna:
Ryby
12°01’
 
MerkurMerkur:
Ryby
25°43’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
2°02’
 
MarsMars:
Lev
18°28’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°49’
 
SaturnSaturn:
Lev
15°51’
R
UranUran:
Blíženci
22°42’
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°29’
R
PlutoPluto:
Lev
12°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°42’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
18°09’
 
CheirónCheirón:
Štír
23°57’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »