Patti LuPone wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Patti LuPone
(Patti Ann LuPone)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Northport, New York
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herečka

Patti LuPone - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
21.4.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Patti LuPone 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Patti LuPone
datum narození 21.4.1949
(herečka, instagram)

Patti LuPone - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Broadway: The Next Generation
(2017) - The Comedian
(2015) - Dinner with Family with Brett Gelman and Brett Gelman's Family
(2014) - Penny Dreadful (TV seriál)
(2013) - Parker
(2013) - American Horror Story: Coven (TV seriál)
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Girls (TV seriál)
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - Union Square
(2011) - Portraits in Dramatic Time
(2011) - The Miraculous Year
(2010) - Sondheim! The Birthday Concert (koncert)
(2010) - Open Books
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Glee (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Osobní prohlídka
(2003) - Bad Faith
(2002) - In-Laws (TV seriál)
(2002) - Hodina pravdy
(2002) - Blázinec pondělní noci
(2001) - The Victim
(2001) - Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street In Concert
(2001) - Poslední loupež
(2000) - CBS Cares
(2000) - Velké trable malého města
(2000) - Falcone (TV seriál)
(1999) - The 24 Hour Woman
(1999) - Nejmladší kmotr
(1999) - Krvavé léto v New Yorku
(1999) - Just Looking
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Encore! Encore! (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Oz (TV seriál)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Remember WENN (TV seriál)
(1996) - Her Last Chance
(1995) - Kouzelná skříňka
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Family Prayers
(1992) - Vodní motor
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Řidič slečny Daisy
(1989) - Life Goes On (TV seriál)
(1987) - Siciliano in Sicilia, Un (TV seriál)
(1987) - L.B.J.: První léta
(1986) - Mafiáni
(1985) - Svědek
(1984) - Piaf
(1982) - Fighting Back
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1979) - 1941
(1978) - Král cikánů
(1977) - Andros zasahuje (TV seriál)
(1976) - Live From Lincoln Center
(1976) - The Time of Your Life
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Great Performances
Patti LuPone - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1947) Kevin Kline
(*1952) Paul Stanley

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.4.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Patti LuPone 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Patti LuPone - herečka

se narodila 21.4.1949 ve městě Northport, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Patti LuPone

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Patti LuPone
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
1°02’
 
LunaLuna:
Vodnář
16°24’
 
MerkurMerkur:
Býk
10°15’
 
VenušeVenuše:
Býk
2°13’
 
MarsMars:
Beran
23°30’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°51’
 
SaturnSaturn:
Lev
29°23’
R
UranUran:
Blíženci
27°28’
 
NeptunNeptun:
Váhy
13°20’
R
PlutoPluto:
Lev
14°09’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°35’
R
Černá LunaLilith:
Beran
0°34’
 
CheirónCheirón:
Střelec
8°17’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »