Patty Duke wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Patty Duke
(Anna Marie Duke)

Pohlaví:
Žena
Narození:
14.12. 1946 - 22:39h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 69 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
29.3.2016 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herečka

Patty Duke - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.12.1946 - 22:39  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.12.1946 - 03:39  
US, New York:
40°46' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Patty Duke 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Patty Duke
datum narození 14.12.1946
(herečka, instagram)

Patty Duke - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Amazing Love
(2010) - Unanswered Prayers
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - Tam, kde je láska
(2008) - The Four Children of Tander Welch
(2006) - Zamilovaní sousedé
(2005) - Větší než nebe
(2004) - Nepotrestaná vražda
(2003) - Wrong Turn
(2002) - Malý John
(2001) - Intimate Portrait: Patty Duke
(2000) - Intimate Portrait: Helen Keller
(2000) - Child Stars: Their Story
(2000) - Love Lessons
(2000) - Blízko smrti
(1999) - Intimate Portrait: Barbara Mandrell
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Celebrity Profile: Patty Duke
(1999) - Show Patty Dukeové
(1999) - Kimberly
(1999) - Čas zázraků
(1998) - Úspěšné zmizení
(1997) - Vánoční vzpomínka
(1996) - Závod s časem: Hledá se Sarah
(1996) - Tváří ke své minulosti
(1996) - Ohnivé žně
(1995) - When the Vows Break
(1995) - Amazing Grace (TV seriál)
(1994) - One Woman's Courage
(1994) - Cries from the Heart
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Už to není dítě
(1993) - Rodina cizích
(1993) - Konečná spravedlnost
(1992) - Tajemství hřbitova
(1992) - Předehra k polibku
(1992) - Last Wish
(1992) - A Killer Among Friends
(1991) - Absolutní cizinci
(1990) - Call Me Anna
(1990) - Always Remember I Love You
(1989) - The More You Know
(1989) - Případ Jessiky McClureové
(1989) - The Hitch-Hikers
(1989) - Ďábel v Amityville
(1988) - Perry Mason: Případ pomstěného esa
(1988) - Fatal Judgement
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Karen's Song (TV seriál)
(1987) - Boj o život
(1986) - A Time to Triumph
(1986) - George Washington II: The Forging of a Nation
(1986) - Bývala jsem puberťák
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Hail to the Chief (TV seriál)
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Super Password
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1984) - Best Kept Secrets
(1983) - September Gun
(1982) - I Love Liberty
(1982) - Something So Right
(1982) - It Takes Two (TV seriál)
(1982) - By Design
(1981) - Už nebudu mlčet
(1981) - Please Don't Hit Me, Mom
(1981) - The Girl on the Edge of Town
(1980) - The Women's Room
(1980) - Mom, the Wolfman and Me
(1980) - Chůva
(1979) - Women in White
(1979) - The Miracle Worker
(1979) - Hanging by a Thread
(1979) - Before and After
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - Roj
(1978) - Having Babies III
(1978) - A Family Upside Down
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - The Storyteller
(1977) - Rosetti and Ryan: Men Who Love Women
(1977) - Požár
(1977) - Killer on Board
(1977) - Curse of the Black Widow
(1976) - Rosemary má děťátko 2
(1976) - Captains and the Kings (TV seriál)
(1975) - Match Game PM
(1974) - Tattletales
(1974) - Nightmare
(1974) - Miss Kline, We Love You
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Match Game 73
(1972) - You'll Like My Mother
(1972) - The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
(1972) - She Waits
(1972) - Deadly Harvest
(1971) - Two on a Bench
(1971) - If Tomorrow Comes
(1971) - Birdbath
(1970) - My Sweet Charlie
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Journey to the Unknown
(1969) - Já, Natálie
(1968) - Jacqueline Susann and the Valley of the Dolls
(1968) - Journey to the Unknown (TV seriál)
(1967) - Think Twentieth
(1967) - Údolí panenek
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1966) - The Daydreamer
(1965) - Billie
(1963) - The Patty Duke Show (TV seriál)
(1963) - Best of Patty Duke
(1962) - Divotvůrkyně
(1961) - The Power and the Glory
(1960) - Insight (TV seriál)
(1959) - 4D Man
(1959) - Once Upon a Christmas Tree
(1959) - Once Upon a Christmas Time
(1959) - Meet Me in St. Louis
(1959) - Happy Anniversary
(1958) - Swiss Family Robinson
(1958) - Kitty Foyle (TV seriál)
(1958) - The Goddess
(1958) - Country Music Holiday
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1954) - The Brighter Day (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Patty Duke - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1930) John Astin - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1953) Desi Arnaz Jr.
(*1928) Adam West

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.12.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Patty Duke 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Patty Duke - herečka

se narodila 14.12.1946 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Patty Duke

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Patty Duke
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
22°33’
4
 
LunaLuna:
Panna
18°52’
1
 
MerkurMerkur:
Střelec
2°41’
3
 
VenušeVenuše:
Štír
18°00’
3
 
MarsMars:
Střelec
28°15’
4
 
JupiterJupiter:
Štír
17°11’
3
 
SaturnSaturn:
Lev
8°20’
11
R
UranUran:
Blíženci
19°38’
10
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°34’
2
 
PlutoPluto:
Lev
13°09’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
11°02’
10
R
Černá LunaLilith:
Střelec
24°48’
4
 
CheirónCheirón:
Štír
4°28’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
13°05’
4
Domy:
Panna
9°23’
Ryby
9°23’
2:
Váhy
3°27’
8:
Beran
3°27’
3:
Štír
2°32’
9:
Býk
2°32’
Střelec
5°51’
Blíženci
5°51’
5:
Kozoroh
10°14’
Rak
10°14’
6:
Vodnář
11°51’
Lev
11°51’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
22°37’
11
Slun./Luna:
Štír
5°43’
3


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Novoluní ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »