Paul Bartel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Bartel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
13.5.2000 (Příčina: Rakovina, Játra)
Povolání:
herec

Paul Bartel - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.8.1938 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Bartel 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Paul Bartel
datum narození 6.8.1938
(herec, instagram)

Paul Bartel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Cormanův svět
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Perfect Fit
(2001) - Dinner and a Movie
(2000) - Hamlet
(1999) - Zoo
(1999) - Zlá předtucha
(1999) - Dreamers
(1998) - More Tales of the City (TV seriál)
(1998) - Melting Pot
(1998) - Billy's Hollywood Screen Kiss
(1997) - Skryté dědictví
(1997) - Skeletons
(1997) - Lewis, Clark a George
(1997) - Ďáblovo dítě
(1996) - Útěk z L.A.
(1996) - Švábi
(1996) - Red Ribbon Blues
(1996) - Kořist jaguára
(1996) - The Elevator
(1996) - Basquiat
(1995) - The Wacky Adventures of Dr. Boris and Nurse Shirley
(1995) - Obvyklí podezřelí
(1995) - Not Like Us
(1995) - Love and Happiness
(1995) - Láska dokáže stavět mosty
(1995) - Fanynka číslo jedna
(1995) - Bucket of Blood
(1994) - Dva barbaři
(1993) - Cinefile: Made in the USA
(1993) - Tales of the City (TV seriál)
(1993) - Shelf Life
(1993) - Hra na zradu
(1993) - Grief
(1993) - Banda: Pomsta Jessieho Leea
(1992) - Our Hollywood Education
(1992) - Soulmates
(1992) - Peklo chtíče
(1992) - The Living End
(1991) - Papežem proti své vůli
(1991) - Liquid Dreams
(1990) - Pucker Up and Bark Like a Dog
(1990) - Gremlins 2
(1990) - Far Out Man
(1990) - Dan Turner, Hollywoodský detektiv
(1989) - Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills
(1988) - Ze tmy
(1988) - Pohřební akademie
(1988) - Caddyshack II
(1988) - Blue Jean Cop
(1988) - Baja Oklahoma
(1987) - Munchies
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - Riskantní sázka
(1986) - Obchodní dům hrůzy
(1986) - Killer Party
(1985) - Sesame Street Presents: Follow That Bird
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Do noci
(1985) - Bláznivá dovolená v Evropě
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Not for Publication
(1984) - Frankenweenie
(1983) - Srdce na kolech
(1983) - Silvestrovské představení
(1982) - Trick or Treats
(1982) - Eating Raoul
(1982) - Bílý pes
(1981) - Heartbeeps
(1980) - The Hustler of Muscle Beach
(1979) - Rock 'n' Roll High School
(1978) - Piraňa
(1977) - Roger Corman: Hollywood's Wild Angel
(1977) - Pan Bilión
(1977) - Grand Theft Auto
(1976) - Hollywood Boulevard
(1976) - Eat My Dust
(1976) - Cannonball
(1975) - Cesta gladiátorů 2000
(1972) - Private Parts
(1970) - Ahoj, mami!
(1969) - Utterly Without Redeeming Social Value

Paul Bartel - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.8.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Bartel 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Bartel - herec

se narodil 6.8.1938 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Bartel

Dnes se narodili
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Paul Bartel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
13°21’
 
LunaLuna:
Střelec
21°21’
 
MerkurMerkur:
Panna
9°38’
 
VenušeVenuše:
Panna
26°27’
 
MarsMars:
Lev
9°22’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
29°08’
R
SaturnSaturn:
Beran
18°00’
R
UranUran:
Býk
17°41’
 
NeptunNeptun:
Panna
19°31’
 
PlutoPluto:
Lev
0°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
22°41’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°40’
 
CheirónCheirón:
Rak
6°30’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Waldemar Matuška
(*1932) zasloužilý umělec, zpěvák, herec

Česká republika Světlana Nálepková
(*1960) herečka, zpěvačka

Spojené státy Lindsay Lohan
(*1986) herečka, zpěvačka, textařka, modelka

Česká republika Yvonne Přenosilová
(*1947) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Ota Pavel
(*1930) spisovatel, novinář a sportovní reportér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Marlon Brando
(*1924 - 2004) herec

Spojené státy Robert Mitchum
(*1917 - 1997) herec

Spojené státy Sylvia Sidney
(*1910 - 1999) herečka

Francie Erik Satie
(*1866 - 1925) hudební skladatel a klavírista

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909 - 2015) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »