Paul Copley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Copley

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Denby Dale
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec

Paul Copley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.11.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Copley 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Paul Copley
datum narození 25.11.1944
(herec, instagram)

Paul Copley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Code of a Killer (TV seriál)
(2014) - Historie britských zahrad (TV seriál)
(2012) - White Heat (TV seriál)
(2012) - Last Tango in Halifax (TV seriál)
(2011) - Vera (TV seriál)
(2010) - Panství Downton (TV seriál)
(2009) - Inspector George Gently: Gently with the Innocents
(2008) - Přežít! (TV seriál)
(2008) - A Distant Mirage
(2007) - Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu
(2007) - Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
(2006) - Torchwood (TV seriál)
(2006) - The Street (TV seriál)
(2006) - Life on Mars (TV seriál)
(2006) - Johnny and the Bomb (TV seriál)
(2005) - Děsivá minulost
(2005) - Dead Man Weds (TV seriál)
(2004) - Shameless (TV seriál)
(2004) - Případy inspektora Lynleyho: Kdyby jsou chyby
(2004) - No Angels (TV seriál)
(2004) - Mesiáš 3: Slib
(2004) - Best Friends (TV seriál)
(2003) - Máte doma uklizeno?
(2003) - The Royal (TV seriál)
(2003) - The Afternoon Play (TV seriál)
(2003) - New Tricks (TV seriál)
(2003) - Hornblower III - Věrnost
(2003) - Hornblower III - Povinnost
(2003) - Burn It (TV seriál)
(2002) - Nice Guy Eddie (TV seriál)
(2002) - Born and Bred (TV seriál)
(2002) - Alias Albert Walker
(2001) - Mersey Beat (TV seriál)
(2001) - In Deep (TV seriál)
(2001) - Hornblower II - Vzpoura
(2001) - Hornblower II - Odplata
(2001) - Dohola
(2000) - Mrtvé probouzeti (TV seriál)
(2000) - Doctors (TV seriál)
(2000) - Clocking Off (TV seriál)
(1999) - Relative Strangers (TV seriál)
(1999) - Queer as Folk (TV seriál)
(1999) - Hornblower - Žabáci a Langusty
(1999) - Hornblower - Vévodkyně
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1998) - Hornblower - Rovná šance
(1998) - Hornblower - Důstojnické zkoušky
(1998) - Driven
(1998) - Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
(1998) - The Canterbury Tales (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - The Lakes (TV seriál)
(1996) - Tichý svědek (TV seriál)
(1996) - This Life (TV seriál)
(1996) - Jude
(1996) - Dalziel a Pascoe (TV seriál)
(1994) - Roughnecks (TV seriál)
(1994) - A Pinch of Snuff
(1994) - The All New Alexei Sayle Show (TV seriál)
(1993) - Venkovská praxe (TV seriál)
(1993) - Soumrak dne
(1993) - Bedna (TV seriál)
(1992) - Rides (TV seriál)
(1992) - Heartbeat (TV seriál)
(1991) - Trenér (TV seriál)
(1991) - How's Business
(1989) - Tulák Charlie Chaplin (TV seriál)
(1989) - Stay Lucky (TV seriál)
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1988) - Gruey (TV seriál)
(1986) - The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Silas Marner - tkadlec z Raveloe
(1985) - The Mistress (TV seriál)
(1985) - The Bright Side (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1984) - Big Deal (TV seriál)
(1983) - Frontline
(1982) - Doll's Eye
(1981) - World's End (TV seriál)
(1981) - Tenko (TV seriál)
(1980) - Juliet Bravo (TV seriál)
(1980) - Death of a Princess
(1979) - Svítání Zuluů
(1979) - Minder (TV seriál)
(1979) - After Julius (TV seriál)
(1978) - Strangers (TV seriál)
(1978) - On a Paving Stone Mounted
(1978) - Grange Hill (TV seriál)
(1977) - Secret Army (TV seriál)
(1977) - Příliš vzdálený most
(1977) - Premiere (TV seriál)
(1977) - BBC2 Play of the Week (TV seriál)
(1976) - Alfie Darling
(1975) - Days of Hope (TV seriál)
(1974) - Churchill's People (TV seriál)
(1973) - Second City Firsts (TV seriál)
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1969) - ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1960) - Coronation Street (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.11.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Copley 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Copley - herec

se narodil 25.11.1944 ve městě Denby Dale, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Copley

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Paul Copley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
3°06’
 
LunaLuna:
Beran
1°50’
 
MerkurMerkur:
Střelec
21°58’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°08’
 
MarsMars:
Štír
29°52’
 
JupiterJupiter:
Panna
24°07’
 
SaturnSaturn:
Rak
9°47’
R
UranUran:
Blíženci
11°26’
R
NeptunNeptun:
Váhy
5°54’
 
PlutoPluto:
Lev
10°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°44’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
1°16’
 
CheirónCheirón:
Váhy
0°44’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »