Paul Fix wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Fix
(Peter Paul Fix)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Dobbs Ferry, New York
Země:
Věk:
† 82 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, scénárista

Paul Fix - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.3.1901 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Fix 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Paul Fix
datum narození 13.3.1901
(herec, scénárista, instagram)

Paul Fix - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1984) - Our Gang: Inside the Clubhouse
(1979) - The Horror Show
(1979) - Wanda Nevada
(1979) - The Rebels
(1979) - Hanging by a Thread
(1978) - Just Me and You
(1977) - Šedý orel
(1977) - How the West Was Won (TV seriál)
(1977) - The City
(1975) - Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case
(1973) - Set This Town on Fire
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1973) - Cahill, U. S. marshal
(1972) - Noc králíků
(1971) - Vyrovnávání účtů
(1971) - Something Big
(1970) - Zabriskie Point
(1970) - The House on Greenapple Road
(1970) - Dirty Dingus Magee
(1969) - Neporažení
(1969) - Mladý Billy Young
(1968) - Day of the Evil Gun
(1967) - Winchester '73
(1967) - Vítejte do Zlých časů
(1967) - The Ballad Of Josie
(1966) - Star Trek: Kam se dosud člověk nevydal
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Povznesen nad pomstu
(1966) - Nevada Smith
(1966) - Incident at Phantom Hill
(1966) - El Dorado
(1966) - An Eye for an Eye
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - Synové Katie Elderové
(1965) - Shenandoah
(1965) - Když do deště se dá
(1964) - Zneuctění
(1964) - Mail Order Bride
(1962) - Jako zabít ptáčka
(1960) - The Best of the Post (TV seriál)
(1959) - Guns, Girls, and Gangsters
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Notorious Mr. Monks
(1958) - Lafayette Escadrille
(1957) - Noční přepadení
(1957) - Man in the Shadow
(1957) - Jet Pilot
(1957) - The Devil's Hairpin
(1956) - Toward the Unknown
(1956) - The Bad Seed
(1956) - Star in the Dust
(1956) - Stagecoach to Fury
(1956) - Santiago
(1956) - Man in the Vault
(1956) - Gigant
(1955) - Top of the World
(1955) - Pronásledování na moři
(1955) - Krvavá cesta
(1954) - Superman's Peril
(1954) - Rozbouřené nebe
(1954) - Johnny Guitar
(1953) - Star of Texas
(1953) - Island in the Sky
(1953) - Hondo
(1953) - Fair Wind to Java
(1953) - Devil's Canyon
(1952) - What Price Glory
(1952) - Ride the Man Down
(1952) - Denver a Rio Grande
(1951) - Warpath
(1951) - The Great Missouri Raid
(1950) - Surrender
(1950) - California Passage
(1949) - The Fighting Kentuckian
(1949) - Měla žlutou stužku
(1949) - Hellfire
(1949) - Fighting Man of the Plains
(1948) - Wake of the Red Witch
(1948) - The Plunderers
(1948) - Síla zla
(1948) - Červená řeka
(1948) - Angel in Exile
(1947) - Tycoon
(1947) - Anděl a bandita
(1945) - Zpátky do Bataan
(1945) - Grissly's Millions
(1945) - Flame of Barbary Coast
(1945) - Dakota
(1944) - The Fighting Seabees
(1944) - Tall in the Saddle
(1943) - Záhadný host
(1943) - Stará Oklahoma
(1943) - Petticoat Larceny
(1943) - Captive Wild Woman
(1943) - Bombardier
(1942) - Youth on Parade
(1942) - That Other Woman
(1942) - Tajná zbraň
(1942) - South of Santa Fe
(1942) - Sleepytime Gal
(1942) - Pittsburgh
(1942) - Mug Town
(1942) - Kid Glove Killer
(1942) - Jail House Blues
(1942) - Chyťte Hitlera!
(1942) - Highways by Night
(1942) - Escape from Crime
(1942) - Dudes Are Pretty People
(1942) - Dr. Gillespie's New Assistant
(1942) - Alias Boston Blackie
(1941) - Unfinished Business
(1941) - Roar of the Press
(1941) - Public Enemies
(1941) - Mob Town
(1941) - A Missouri Outlaw
(1941) - Hold That Ghost
(1941) - Down Mexico Way
(1941) - Citadel of Crime
(1940) - Virginia City
(1940) - Triple Justice
(1940) - Trail of the Vigilantes
(1940) - The Great Plane Robbery
(1940) - The Ghost Breakers
(1940) - The Fargo Kid
(1940) - Strange Cargo
(1940) - Queen of the Mob
(1940) - Outside the Three-Mile Limit
(1940) - Glamour for Sale
(1940) - Dr. Cyclops
(1940) - The Crooked Road
(1940) - Black Friday
(1940) - Black Diamonds
(1939) - Undercover Doctor
(1939) - Two Thoroughbreds
(1939) - Those High Grey Walls
(1939) - They All Come Out
(1939) - Star Reporter
(1939) - News Is Made at Night
(1939) - Mutiny on the Blackhawk
(1939) - Heroes in Blue
(1939) - Heritage of the Desert
(1939) - The Girl and the Gambler
(1939) - Disbarred
(1939) - Code of the Streets
(1939) - Behind Prison Gates
(1939) - Almost a Gentleman
(1938) - When G-Men Step In
(1938) - Walking Down Broadway
(1938) - The Saint in New York
(1938) - The Night Hawk
(1938) - The Crowd Roars
(1938) - Smashing the Rackets
(1938) - Secrets of a Nurse
(1938) - Penitentiary
(1938) - Mr. Moto's Gamble
(1938) - King of Alcatraz
(1938) - Crime Takes a Holiday
(1938) - Crime Ring
(1938) - Bukanýr
(1937) - Woman in Distress
(1937) - Ve víru velkoměsta
(1937) - The Game That Kills
(1937) - Paid to Dance
(1937) - On Such a Night
(1937) - Manekýnka
(1937) - Loď ztracených duší
(1937) - King of Gamblers
(1937) - It Can't Last Forever
(1937) - Hraběnka Walewská
(1937) - Her Husband Lies
(1937) - Daughter of Shanghai
(1937) - Border Cafe
(1937) - Armored Car
(1936) - 36 Hours to Kill
(1936) - Zajatec ostrova žraloků
(1936) - Yellowstone
(1936) - Winterset
(1936) - Wanted! Jane Turner
(1936) - Two in a Crowd
(1936) - The Bridge of Sighs
(1936) - The Accusing Finger
(1936) - Straight from the Shoulder
(1936) - The Plot Thickens
(1936) - Phantom Patrol
(1936) - Navy Born
(1936) - Charlie Chan at the Race Track
(1936) - Fifteen Maiden Lane
(1936) - The Ex-Mrs. Bradford
(1936) - Cesta ke slávě
(1936) - After the Thin Man
(1935) - Valley of Wanted Men
(1935) - The Throwback
(1935) - Reckless
(1935) - Mutiny Ahead
(1935) - Miss Pacific Fleet
(1935) - Millions in the Air
(1935) - Men Without Names
(1935) - Living on Velvet
(1935) - Let 'em Have It
(1935) - His Fighting Blood

Paul Fix - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Paul Fix - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1920) Ella Raines

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.3.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Fix 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Fix - herec, scénárista

se narodil 13.3.1901 ve městě Dobbs Ferry, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Fix

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Paul Fix
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
22°13’
 
LunaLuna:
Střelec
21°42’
 
MerkurMerkur:
Ryby
11°04’
R
VenušeVenuše:
Ryby
9°48’
 
MarsMars:
Lev
26°06’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°36’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°52’
 
UranUran:
Střelec
16°51’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
26°27’
 
PlutoPluto:
Blíženci
15°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
26°02’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
23°07’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
4°42’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »