Paul Ford wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Ford
(Paul Ford Weaver)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Baltimore, Maryland
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
12.4.1976 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Paul Ford - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.11.1901 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Ford 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Paul Ford
datum narození 2.11.1901
(herec, instagram)

Paul Ford - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1974) - Návrat do země Oz
(1972) - Richard
(1972) - Fair Play
(1969) - Twinky
(1969) - My World and Welcome to It (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - In Name Only
(1968) - That's Life (TV seriál)
(1967) - Komedianti
(1966) - Vysoká hra pro pravou dámu
(1966) - The Jackie Gleason Show (TV seriál)
(1966) - The Spy with a Cold Nose
(1966) - Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!
(1965) - Never Too Late
(1964) - The Baileys of Balboa (TV seriál)
(1963) - The Danny Kaye Show
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Match Game
(1962) - Who's Got the Action?
(1962) - The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
(1962) - Obchodník s hudbou
(1962) - Advise and Consent
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1959) - The Phil Silvers Pontiac Special: Keep in Step
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Keep in Step
(1958) - The Garry Moore Show
(1958) - Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
(1958) - The Missouri Traveler
(1958) - The Matchmaker
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Čajovna U srpnového měsíce
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Phil Silvers Show (TV seriál)
(1955) - Norby (TV seriál)
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
(1953) - Jamie (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Short Short Dramas (TV seriál)
(1952) - Curtain Call (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Tales of Tomorrow (TV seriál)
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Web (TV seriál)
(1950) - Perfect Strangers
(1950) - The Kid from Texas
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - Všichni královi muži
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1949) - Lust for Gold
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - The Ford Theatre Hour (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Obnažené město
(1947) - Pantomime Quiz
(1945) - The Front Page
(1945) - Dům na 92. ulici

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.11.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Ford 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Ford - herec

se narodil 2.11.1901 ve městě Baltimore, Maryland, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Ford

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Paul Ford
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
9°22’
 
LunaLuna:
Rak
29°20’
 
MerkurMerkur:
Štír
14°31’
R
VenušeVenuše:
Střelec
23°58’
 
MarsMars:
Střelec
13°46’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
9°02’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°40’
 
UranUran:
Střelec
14°56’
 
NeptunNeptun:
Rak
1°16’
R
PlutoPluto:
Blíženci
18°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
13°39’
R
Černá LunaLilith:
Štír
19°03’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
1°54’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »