Paul Ganus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Ganus

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Midland
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Paul Ganus - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.7.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Ganus 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Paul Ganus
datum narození 28.7.1961
(herec, instagram)

Paul Ganus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - To Have and to Hold
(2015) - The Portrait's Secret
(2014) - Sweet Surrender
(2014) - Jennifer Falls (TV seriál)
(2013) - Twisted (TV seriál)
(2013) - MRS (TV seriál)
(2012) - Prozíravost (TV seriál)
(2012) - G.C.B. (TV seriál)
(2011) - The Exes (TV seriál)
(2011) - Pravidla milostného provozu (TV seriál)
(2011) - Harry's Law (TV seriál)
(2010) - Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
(2009) - Policajti z L. A. (TV seriál)
(2009) - Men of a Certain Age (TV seriál)
(2009) - Dům loutek (TV seriál)
(2009) - Dark Blue (TV seriál)
(2008) - 90210: Nová generace (TV seriál)
(2008) - Projekt Cat City
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Eli Stone (TV seriál)
(2008) - Eleventh Hour (TV seriál)
(2007) - Welcome to Paradise
(2007) - Love's Unfolding Dream
(2007) - Drive Thru
(2007) - Big Shots (TV seriál)
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - The Game (TV seriál)
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2006) - Fashion House (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Inconceivable (TV seriál)
(2005) - Co je šeptem...
(2005) - Agentura bez rizika (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Clubhouse (TV seriál)
(2003) - Situace: Ohrožení (TV seriál)
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2001) - Život nevrátíš
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Goodbye, Casanova
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - Zorro: Tajemná tvář
(1996) - La Última llamada
(1996) - Managua
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1993) - Operace Monolith
(1992) - The Silencer
(1992) - Smrtonosná zbraň 3
(1992) - Navždy mladý
(1992) - Jack's Place (TV seriál)
(1990) - Zničit a spálit
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1988) - Píseň pro Davida
(1988) - Double Revenge
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.7.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Ganus 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Ganus - herec

se narodil 28.7.1961 ve městě Midland, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Ganus

Dnes se narodili
Austrálie Cate Blanchett
(*1969) herečka

Velká Británie Tim Roth
(*1961) herec

Spojené státy George Lucas
(*1944) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Jamie Draven
(*1979) herec

Velká Británie David Byrne
(*1952) skladatel, zpěvák


Paul Ganus
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
5°09’
 
LunaLuna:
Vodnář
14°44’
 
MerkurMerkur:
Rak
18°03’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
23°06’
 
MarsMars:
Panna
17°47’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
1°50’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
25°52’
R
UranUran:
Lev
24°48’
 
NeptunNeptun:
Štír
8°33’
 
PlutoPluto:
Panna
6°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
28°18’
R
Černá LunaLilith:
Lev
19°43’
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°38’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905) herec

Česká republika Čestmír Řanda ml.
(*1959) herec

Česká republika Vladimír Brabec
(*1934) herec, dabér

Polsko Anny Ondráková
(*1902) herečka

Velká Británie Mike Oldfield
(*1953) zpěvák, skladatel, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rita Hayworth
(*1918 - 1987) herečka

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915 - 1998) herec, zpěvák

Spojené státy B. B. King
(*1925 - 2015) zpěvák, kytarista

Spojené státy Tim Conway
(*1933 - 2019) herec

Švédsko August Strindberg
(*1849 - 1912) dramatik, básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »