Paul Gleason wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Gleason
(Paul Xavier Gleason)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jersey City, New Jersey
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Paul Gleason - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.5.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Gleason 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Paul Gleason
datum narození 4.5.1939
(herec, instagram)

Paul Gleason - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - The Passing
(2008) - The Book of Caleb
(2006) - Abominable
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2002) - The Making of Bret Michaels
(2002) - Sun Gods
(2001) - Social Misfits
(2001) - The Organization
(2001) - The Myersons
(2001) - Bulšit
(2000) - Red Letters
(2000) - Brutal Truth
(1998) - Polda
(1998) - Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování
(1998) - Day at the Beach
(1997) - A Time to Revenge
(1997) - Temné spiknutí
(1997) - Řeč peněz
(1997) - Lost on Earth (TV seriál)
(1996) - Al Pacino - Richard III.
(1995) - Digitální muž
(1994) - Zbožňuju trable
(1994) - Stíny nad Waikiki (TV seriál)
(1994) - Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti
(1994) - Nothing to Lose
(1994) - Čas rozhodnutí
(1993) - Wild Cactus
(1993) - The Waiter
(1993) - Running Cool
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - Bod varu
(1992) - Maniac Cop III - Odznak mlčení
(1992) - Majority Rule
(1992) - Kouzelník
(1991) - False Arrest
(1991) - Čtvrtý příběh
(1991) - Bohatá dívka
(1990) - Miami Blues
(1989) - Starting Now
(1989) - Spooner
(1989) - Noční hra
(1989) - Nebezpečná pláž
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1988) - Smrtonosná past
(1988) - Obří letadlová loď
(1988) - Manželské etudy
(1988) - Lifted
(1988) - Johnny, buď hodný
(1988) - Detektiv Janek: Dvojí odhalení
(1987) - Povedená rodinka
(1987) - Hollywood-Monster
(1987) - Forever, Lulu
(1986) - Superior Court (TV seriál)
(1985) - Životní šance
(1985) - Snídaňový klub
(1985) - Bitva o planetu Endor
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Záměna
(1983) - Tender Mercies
(1983) - MysteryDisc: Many Roads to Murder
(1982) - MysteryDisc: Murder, Anyone?
(1981) - Pronásledování D.B. Coopera
(1981) - Pevnost Apačů v Bronxu
(1981) - Arthur
(1981) - Another Life (TV seriál)
(1980) - On ví, že jsi sama
(1980) - Ike: The War Years
(1979) - Women at West Point
(1979) - Velký Santini
(1979) - Ike (TV seriál)
(1976) - Občanská policie
(1975) - Muž z bronzu
(1973) - Little Laura and Big John
(1972) - Where Does It Hurt?
(1972) - Hit Man
(1971) - Private Duty Nurses
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1965) - Winter A-Go-Go

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.5.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Gleason 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Gleason - herec

se narodil 4.5.1939 ve městě Jersey City, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Gleason

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Paul Gleason
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
13°07’
 
LunaLuna:
Štír
23°51’
 
MerkurMerkur:
Beran
16°37’
 
VenušeVenuše:
Beran
10°39’
 
MarsMars:
Kozoroh
22°22’
 
JupiterJupiter:
Ryby
28°34’
 
SaturnSaturn:
Beran
23°50’
 
UranUran:
Býk
17°32’
 
NeptunNeptun:
Panna
20°45’
R
PlutoPluto:
Rak
29°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
8°20’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
15°00’
 
CheirónCheirón:
Rak
6°13’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »