Paul Lynch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Lynch

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
režisér, herec

Paul Lynch - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
11.6.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Lynch 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Paul Lynch
datum narození 11.6.1946
(režisér, herec, instagram)

Paul Lynch - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Christmas Switch
(2009) - Nightmare Carnival
(2007) - Savage Planet
(2004) - Klec
(2000) - Mrazivý strach
(1999) - More to Love
(1999) - The Magician's House (TV seriál)
(1997) - Směr jih (TV seriál)
(1997) - No Contest II
(1996) - Zvláštní efekty (TV seriál)
(1996) - Viper (TV seriál)
(1996) - Poltergeist (TV seriál)
(1995) - Xena (TV seriál)
(1995) - Land's End (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Baywatch Nights (TV seriál)
(1994) - Směr jih (TV seriál)
(1994) - Robocop (TV seriál)
(1994) - Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
(1994) - Liberty Street (TV seriál)
(1994) - Bez soutěže
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Matrix (TV seriál)
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1991) - Temné stíny (TV seriál)
(1991) - Drop Dead Gorgeous
(1989) - Vrah ve tmě
(1989) - She Knows Too Much
(1989) - Agentkou proti své vůli
(1988) - Maigret
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1988) - Going to the Chapel
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Really Weird Tales
(1987) - Hooperman (TV seriál)
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1987) - Beauty and the Beast (TV seriál)
(1986) - Mania
(1986) - Let
(1986) - Bullies
(1986) - Blindside
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1983) - Cross Country
(1982) - Voyagers! (TV seriál)
(1982) - Humongous
(1981) - Darkroom (TV seriál)
(1980) - Hra na vraha
(1978) - Blood & Guts
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1973) - The Hard Part Begins

Paul Lynch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.6.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Lynch 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Lynch - režisér, herec

se narodil 11.6.1946 ve městě Liverpool, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Lynch

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Paul Lynch
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
19°56’
 
LunaLuna:
Štír
14°19’
 
MerkurMerkur:
Rak
2°50’
 
VenušeVenuše:
Rak
22°01’
 
MarsMars:
Lev
25°02’
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°28’
R
SaturnSaturn:
Rak
23°27’
 
UranUran:
Blíženci
17°42’
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°50’
R
PlutoPluto:
Lev
9°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°55’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
4°08’
 
CheirónCheirón:
Váhy
14°54’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »