Paul Sand wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Sand
(Paul Sanchez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec

Paul Sand - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.3.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Sand 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Paul Sand
datum narození 5.3.1935
(herec, instagram)

Paul Sand - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Královna Lot
(2007) - God Out the Window
(2005) - Queer Eye for the Homeless Guy
(2005) - Líbezná země
(2005) - Adam & Steve
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2001) - Jack Eliot
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Chuck a Buck
(1999) - Zoo
(1998) - Maggie Winters (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - Camp Stories
(1997) - Brittle Glory
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Layin' Low
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
(1993) - The Mommies (TV seriál)
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1993) - Danger Theatre (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Getting Up and Going Home
(1992) - Frozen Assets
(1992) - Eerie, Indiana (TV seriál)
(1991) - Vzpomínky na půlnoc
(1991) - Baby Talk (TV seriál)
(1990) - True Colors (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1988) - Justin Case
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Školák vlkodlak 2
(1987) - The Last Fling
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - I Had Three Wives (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Domestic Life (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Gloria (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Gimme a Break! (TV seriál)
(1980) - Příběh z Ospalé kotliny
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - It's a Living (TV seriál)
(1980) - Herschel drtí faraony
(1980) - Can't Stop the Music
(1979) - Getting in Shape for 'The Main Event'
(1979) - Žena v ringu
(1979) - You Can't Take It with You
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Supertrain (TV seriál)
(1978) - Taxi (TV seriál)
(1978) - Flying High (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - The Great Bank Hoax
(1977) - Once Upon a Brothers Grimm
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Laverne & Shirley (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1974) - The Second Coming of Suzanne
(1974) - Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
(1973) - Lady Luck
(1972) - Ukradený diamant
(1972) - Every Little Crook and Nanny
(1971) - Story Theatre (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1969) - Viva Max!
(1969) - The Governor & J.J. (TV seriál)
(1968) - A Great Big Thing
(1966) - Occasional Wife (TV seriál)
(1964) - Mr. Broadway (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.3.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Sand 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Sand - herec

se narodil 5.3.1935 ve městě Santa Monica, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Sand

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Paul Sand
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
13°59’
 
LunaLuna:
Ryby
19°30’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
19°23’
 
VenušeVenuše:
Beran
9°14’
 
MarsMars:
Váhy
24°23’
R
JupiterJupiter:
Štír
23°15’
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°17’
 
UranUran:
Beran
28°52’
 
NeptunNeptun:
Panna
13°11’
R
PlutoPluto:
Rak
24°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
28°53’
R
Černá LunaLilith:
Lev
25°26’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
4°51’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »