Paul Wendkos wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Wendkos
(Abraham Paul Wendkos)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

Paul Wendkos - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
20.9.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Wendkos 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Paul Wendkos
datum narození 20.9.1922
(režisér, instagram)

Paul Wendkos - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Different
(1998) - A Wing and a Prayer
(1998) - Crimes of Passion: Nobody Lives Forever
(1993) - Vzkaz z Vietnamu
(1993) - Krevní pouto: Smrt v rodině
(1992) - Proces: Cena za vášeň
(1991) - White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd
(1991) - The Chase
(1991) - Guilty Until Proven Innocent
(1990) - Poldové a lupiči
(1990) - Blind Faith
(1989) - Noc mrtvých
(1989) - Cross of Fire
(1988) - Únos letu číslo 847
(1988) - The Great Escape II: The Untold Story
(1987) - Šest z Alcatrazu
(1987) - Sister Margaret and the Saturday Night Ladies
(1987) - Right to Die
(1987) - Blood Vows: The Story of a Mafia Wife
(1986) - Rage of Angels: The Story Continues
(1985) - Picking Up the Pieces
(1985) - The Execution
(1985) - The Bad Seed
(1984) - Scorned and Swindled
(1984) - Celebrity (TV seriál)
(1983) - Intimate Agony
(1983) - Cocaine: One Man's Seduction
(1983) - Boone (TV seriál)
(1982) - Farrellová pro lidi
(1981) - Golden Gate
(1981) - The Five of Me
(1981) - The Awakening of Candra
(1980) - Prosba o lásku
(1980) - The Ordeal of Dr. Mudd
(1980) - Hagen (TV seriál)
(1979) - The Ordeal of Patty Hearst
(1979) - Act of Violence
(1978) - A Woman Called Moses
(1978) - Betrayal
(1977) - Secrets
(1977) - Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
(1977) - Good Against Evil
(1977) - The Death of Richie
(1976) - Special Delivery
(1975) - The Legend of Lizzie Borden
(1975) - Death Among Friends
(1975) - Archer (TV seriál)
(1974) - The Underground Man
(1973) - Terror on the Beach
(1973) - Honor Thy Father
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1972) - The Woman I Love
(1972) - The Delphi Bureau
(1972) - The Strangers in 7A
(1972) - Haunts of the Very Rich
(1972) - Footsteps
(1972) - The Family Rico
(1971) - Travis Logan, D.A.
(1971) - A Tattered Web
(1971) - A Little Game
(1971) - Koncert pro Satana
(1971) - A Death of Innocence
(1970) - Pekelné lodě
(1970) - Děla pro Cordobu
(1970) - The Brotherhood of the Bell
(1969) - Pistole sedmi statečných
(1969) - Fear No Evil
(1968) - Operace Vzteklý pes
(1968) - Hawaii Five-O: Cocoon
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1966) - Johnny Tiger
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Gidget Goes to Rome
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Gidget Goes Hawaiian
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1961) - Angel Baby
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Because They're Young
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - Slečna Škvrně
(1959) - Law of the Plainsman (TV seriál)
(1959) - Face of a Fugitive
(1959) - Battle of the Coral Sea
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Case Against Brooklyn
(1958) - Tarawa Beachhead
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1958) - Bitter Heritage
(1958) - Behind Closed Doors (TV seriál)
(1957) - The Burglar

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.9.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Wendkos 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Wendkos - režisér

se narodil 20.9.1922 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Wendkos

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Paul Wendkos
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
26°43’
 
LunaLuna:
Panna
16°52’
 
MerkurMerkur:
Váhy
23°02’
 
VenušeVenuše:
Štír
12°57’
 
MarsMars:
Kozoroh
3°56’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°13’
 
SaturnSaturn:
Váhy
8°56’
 
UranUran:
Ryby
11°00’
R
NeptunNeptun:
Lev
17°10’
 
PlutoPluto:
Rak
11°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°46’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
28°45’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°02’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »