Pavel Jirásek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Jirásek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Pavel Jirásek - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
11.4.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Jirásek 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Pavel Jirásek
datum narození 11.4.1963
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Pavel Jirásek - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hermína Týrlová
(2016) - Zlatá Lýra
(2016) - Pravěk Zdeňka Buriana
(2016) - Ať žije svobodné Brno
(2015) - Vánoční koncert Orchestru Gustava Broma (koncert)
(2015) - Evropský architekt Bohuslav Fuchs
(2014) - Hvězdy za železnou oponou
(2014) - Tichý Tarzan (divadelní záznam)
(2014) - Bitevní pole
(2012) - Kdokolia
(2012) - ČT Live - Buty (koncert)
(2011) - Radiorock
(2011) - Na houby
(2009) - Rajské zahrady (TV seriál)
(2009) - Johann Gregor Mendel - neustálá výzva
(2008) - Vzhůru dolů!
(2008) - Čtenářský deník
(2008) - U sta Bromů
(2008) - NUO - Nuselský umělecký orchestr (koncert)
(2008) - Café Brno: kavárny a město v proměnách času
(2008) - Zapomenuté světlo (divadelní záznam)
(2007) - Kreslen světem Dalibor Chatrný
(2007) - Božena Němcová: Viktorko! Karlo!! Báro!!! (divadelní záznam)
(2006) - Vertigo Quintet (koncert)
(2006) - Ondrej Krajňák Trio featuring Jure Pukl (koncert)
(2006) - Dobrá káva v dobrém designu
(2006) - České sklo
(2006) - Palach 69 - 06 (divadelní záznam)
(2005) - Kultura.cz
(2005) - Uprostřed průmyslového věku...
(2005) - Portréty: J. A. Pitínský, režisér
(2005) - Portréty: Armin Delong - tvůrce elektronového mikroskopu
(2005) - Pod lampióny
(2005) - Liběna Rochová, oděvní designerka
(2005) - Hudební ghetto Brno?
(2005) - Nora (divadelní záznam)
(2004) - Portréty: Zuzana Brázdová - prorektorka Masarykovy univerzity
(2004) - Koloseum
(2004) - Izrael tančí
(2004) - Půlvražda
(2002) - Divadlo žije!
(1995) - Notes
(1995) - Loutkář Antonín Maloň

Pavel Jirásek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pavel Jirásek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.4.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Jirásek 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Jirásek - režisér, scénárista, herec

se narodil 11.4.1963
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Jirásek

Dnes se narodili
Francie François Truffaut
(*1932) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Ronald Reagan
(*1911) 40 prezident USA, 33 guvernér Kalifornie

Česká republika Jan Svěrák
(*1965) režisér, scénárista, herec

Česká republika Jan Werich
(*1905) herec, dramatik, prozaik a scénárista

Francie Pierre Brice
(*1929) herec, zpěvák, filmový představitel Vinnetoua


Pavel Jirásek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
20°52’
 
LunaLuna:
Štír
17°42’
 
MerkurMerkur:
Býk
3°08’
 
VenušeVenuše:
Ryby
14°50’
 
MarsMars:
Lev
8°54’
 
JupiterJupiter:
Beran
1°44’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
20°55’
 
UranUran:
Panna
1°29’
R
NeptunNeptun:
Štír
14°55’
R
PlutoPluto:
Panna
9°55’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
25°21’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
28°59’
 
CheirónCheirón:
Ryby
12°56’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905 - 1994) herec

Rakousko Falco
(*1957 - 1998) zpěvák

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895 - 1952) král

Rakousko Gustav Klimt
(*1862 - 1918) malíř, výtvarník, umělec

Spojené státy James Whitmore
(*1921 - 2009) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »