Pavel Křemen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Křemen

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1965 (?)
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
scénárista, režisér

Pavel Křemen - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1965 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Křemen 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Pavel Křemen
datum narození v roce *1965
(scénárista, režisér, instagram)

Pavel Křemen - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 13. komnata Terezy Pergnerové
(2016) - Milda
(2015) - LSD made in ČSSR
(2015) - Hotel Praha story
(2014) - 13. komnata Kateřiny Kašparové
(2014) - 13. komnata Františka Ringo Čecha
(2013) - Soukromý život Miloše Kopeckého
(2013) - Příběhy slavných: Malá hvězda nezapadá (TV seriál)
(2013) - Příběhy slavných - Bróďa (TV seriál)
(2012) - 13. komnata Věry Jourové
(2012) - 13. komnata Světlany Nálepkové
(2012) - 13. komnata Josefa Formánka
(2012) - Perličky Jiřího Menzela
(2012) - Neobyčejné životy: Jiří Menzel
(2012) - Královna filmu
(2012) - Hodné pohádky nemám rád
(2011) - Příběhy slavných: Všeuměl
(2011) - Nikomu jsem neublížil
(2011) - Film o filmu: Zralé víno
(2011) - Film o filmu: Bouřlivé víno
(2010) - Umět pojmenovat zlo
(2010) - Říkat se může cokoliv
(2010) - Kauza profesorky Vackové
(2010) - Film o filmu: Skřivánci na niti
(2010) - Film o filmu: Bony a klid
(2010) - Film o filmu: Adelheid
(2010) - Čechoslovák, režisér Julius Matula
(2009) - 13. komnata Vladimíra Mlynáře
(2009) - 13. komnata Kateřiny Janouchové
(2009) - Spravedlnost pro Marii Švejdovou
(2009) - Proces s Plastic People
(2009) - Nespravedlivé soudní procesy
(2009) - Čekárna na dospělost
(2008) - Komunikace je hra
(2008) - 13. komnata Evy Jiřičné
(2008) - Film o filmu: Petrolejové lampy
(2008) - Film o filmu: Nebeští jezdci
(2007) - 13. komnata Martiny Navrátilové
(2007) - 13. komnata Jitky Zelenkové
(2007) - Zapomenutá hvězda
(2006) - 13. komnata Romana Skamene
(2006) - 13. komnata Lenky Kořínkové
(2006) - 13. komnata Jany Kopecké
(2006) - Klobouk Jiří Wimmer
(2005) - 13. komnata Mirky Čejkové
(2005) - 13. komnata (TV seriál)
(2005) - Šimek šoumen
(2005) - Pravda Fairaizlova
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - To byl Jiří Sovák
(2001) - Osudové okamžiky (TV seriál)
(2001) - Hrdelní zločiny: Zabijáci
(1999) - Příběhy slavných - Miloš Kopecký
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Smrt dobrodruha
(1993) - Ta naše povaha česká

Pavel Křemen - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pavel Křemen - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Křemen 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Křemen - scénárista, režisér

se narodil v roce *1965 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Křemen

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Pavel Křemen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
21°16’
 
LunaLuna:
Lev
26°02’
 
MerkurMerkur:
Střelec
2°50’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°43’
 
MarsMars:
Kozoroh
22°24’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°54’
R
SaturnSaturn:
Ryby
11°14’
 
UranUran:
Panna
19°34’
 
NeptunNeptun:
Štír
20°51’
 
PlutoPluto:
Panna
18°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
3°37’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°45’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°03’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »