Pavel Rímský wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Rímský

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec, dabér

Pavel Rímský - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1949 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Rímský 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Pavel Rímský
datum narození v roce *1949
(herec, dabér, instagram)

Pavel Rímský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Každý milion dobrý
(2015) - Tajemství rodu II.
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Jan Hus - Cesta bez návratu
(2015) - Atentát (TV seriál)
(2014) - František Kupka: Cesta k abstrakci
(2013) - Ničení povoleno
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Colette
(2012) - Ztracená brána
(2012) - FTM – Film Experiment
(2011) - Nostradamus - Budoucnost z minulosti
(2011) - Izolace
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - Avantgarda: Úsvit avantgardy
(2010) - Doktor pro zvláštní případy
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - Divadlo svět
(2009) - Zemský ráj to napohled
(2009) - O království z nudlí a štěstí bez konce
(2009) - David Copperfield
(2008) - Záhady starého Egypta (TV seriál)
(2008) - Francie s ozvěnou domova (TV seriál)
(2008) - Krvavá zásilka
(2008) - Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
(2007) - Tři srdce
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Nesmělý Mikeš
(2006) - Ro(c)k podvraťáků
(2006) - Příkopy (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Červená nit
(2004) - Vražda kočky domácí
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Myceni - náznak
(2003) - Pátek čtrnáctého
(2003) - O Ječmínkovi
(2001) - České stopy (TV seriál)
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Jak ukrást Dagmaru
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Gambit
(1999) - Nedej se!
(1999) - Případ Leopolda Hilsnera
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Hanele
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Jacobowski a plukovník (divadelní záznam)
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Silvestr s dědou
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - Periferie
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Baleritron
(1994) - Učitel tance
(1993) - Neklejte, princi!
(1993) - Hora jménem Andělská
(1993) - Hadí pohledy
(1992) - Pan Dodd má schůzku
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1991) - Smutek sluší Elektře (divadelní záznam)
(1991) - O třech stříbrných hřebenech
(1990) - Tichá myš
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká srdce
(1987) - Citlivá místa
(1986) - Území strachu
(1986) - Rubínová pohádka
(1985) - O loupežníku Olbramovi
(1984) - Tři sestry (divadelní záznam)
(1983) - Straka v hrsti
(1981) - Na Candida (divadelní záznam)
(1980) - Koncert
(1979) - Osamělý jezdec
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1976) - Malá mořská víla
(1975) - Rodič
(1971) - Hry lásky šálivé
(1970) - Lancelot a Alexandrína

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Rímský 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Rímský - herec, dabér

se narodil v roce *1949 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Rímský

Dnes se narodili
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Pavel Rímský
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
9°34’
 
LunaLuna:
Ryby
16°24’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
12°35’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
27°37’
 
MarsMars:
Ryby
13°13’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°13’
 
SaturnSaturn:
Panna
2°15’
R
UranUran:
Blíženci
26°31’
R
NeptunNeptun:
Váhy
14°41’
R
PlutoPluto:
Lev
14°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°20’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
24°48’
 
CheirónCheirón:
Střelec
8°43’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907 - 1989) herec

Česká republika Josef Kajetán Tyl
(*1808 - 1856) dramatik, spisovatel, redaktor, ředitel herecké společnosti

Česká republika Ladislav Menzel
(*1929 - 1978) filosof, žák Jana Patočky

Slovensko Jaroslav Filip
(*1949 - 2000) herec, skladatel, režisér

Česká republika Ota Petřina
(*1949 - 2015) zpěvák, skladatel, textař, kytarista, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »