Pavol Haspra wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavol Haspra

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Topoľčianky
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

Pavol Haspra - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
8.12.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavol Haspra 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Pavol Haspra
datum narození 8.12.1929
(režisér, instagram)

Pavol Haspra - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Ženský zákon (divadelní záznam)
(1998) - Ja nič neviem
(1998) - Dom bez sluhu
(1996) - Všetci ľudia budú bratia
(1994) - Trýzeň svedomia
(1993) - Mladé letá
(1992) - Stratený list
(1992) - Slečna z Maxima
(1992) - Manželstvo na cimpr - campr
(1991) - Zadný vchod alebo rozkoše v utorok po polnoci (divadelní záznam)
(1991) - Škvrny na slnku
(1991) - Mastný hrniec
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1989) - Zlodarov les
(1989) - Tanec nad plačom
(1989) - Tak sa na mňa prilepila
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Vianočná etuda
(1988) - Umývanie hláv
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Dva tucty červených ruží
(1987) - Ženský zákon
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Pokus o lietanie (divadelní záznam)
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Eygletiérovci
(1985) - Vrabčie lásky
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Takmer božský omyl
(1985) - Stará dobrá kapela (divadelní záznam)
(1984) - Svadobný pochod
(1984) - Oko za oko
(1984) - Deti slnka
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Rodinná anamnéza
(1983) - Chrobák v hlave
(1982) - Zločin a pokánie
(1982) - Plač pre syna
(1982) - Krkavci
(1982) - Ako sa neoženiť
(1981) - Škola žien
(1981) - Mizantrop
(1981) - Hra bez lásky
(1981) - Emília Galottiová
(1980) - Svadba bez nevesty (TV seriál)
(1980) - Horacius
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Sto hodín do zatmenia
(1979) - Mandragora
(1978) - Zbojníci
(1977) - Živá mŕtvola (divadelní záznam)
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Poviem vám, ako zahynul
(1977) - Orol a lastovička
(1977) - Druhá láska
(1976) - Krčma Pod zeleným stromom
(1976) - Krásna neznáma
(1975) - Mozoľovci
(1975) - Meridián
(1975) - Blízki cudzí ľudia
(1974) - Trasovisko
(1974) - Lucrezia Borgia
(1974) - Jaríkovský kostol
(1973) - Dynamit
(1973) - Cid
(1972) - Rozkošný paroháč (divadelní záznam)
(1972) - Janko Búrka doma
(1972) - Divá kačka
(1971) - Zázrak v Alžbetkove
(1971) - Sulamit
(1971) - Smutek sluší Elektře
(1971) - Kde je tvůj bratr Ábel?
(1970) - Vassa Železnovová (divadelní záznam)
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1970) - Katarína
(1969) - Zločin na uliciach
(1969) - Tma
(1969) - Portrét Doriana Graya
(1968) - Mária Tudorová
(1967) - Profily (TV seriál)
(1967) - Ženský zákon
(1967) - Hernani
(1965) - Caligula
(1964) - Smoliarka
(1964) - Dvaja
(1963) - Stanica Krečetovka
(1961) - Túžba pod brestami

Pavol Haspra - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.12.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavol Haspra 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavol Haspra - režisér

se narodil 8.12.1929 ve městě Topoľčianky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavol Haspra

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Pavol Haspra
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
15°56’
 
LunaLuna:
Ryby
5°48’
 
MerkurMerkur:
Střelec
21°58’
 
VenušeVenuše:
Střelec
1°30’
 
MarsMars:
Střelec
14°27’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
10°42’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°56’
 
UranUran:
Beran
7°29’
R
NeptunNeptun:
Panna
3°35’
R
PlutoPluto:
Rak
19°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
10°10’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
22°21’
 
CheirónCheirón:
Býk
10°27’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »