Peggy McCay wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peggy McCay

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
90 let
Povolání:
herečka

Peggy McCay - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.11.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peggy McCay 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Peggy McCay
datum narození 3.11.1930
(herečka, instagram)

Peggy McCay - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - The 39th Annual Daytime Emmy Awards
(2011) - Let Go
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - SoapTalk
(2001) - James Dean
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Návrat na farmu
(1997) - Lebkouni: Dědictví Udary
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Ďábelský mazlíček
(1993) - Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové
(1991) - Changing Minds, Changing Times
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1990) - The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
(1990) - His & Hers (TV seriál)
(1989) - Hardball (TV seriál)
(1989) - Ďábel v Amityville
(1988) - Winnie
(1987) - Země nikoho
(1987) - I Married Dora (TV seriál)
(1987) - Deadly Care
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - UFOria
(1985) - Murphyho dobrodružství
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - Wait Till Your Mother Gets Home!
(1983) - Second Thoughts
(1983) - Memorial Day
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1982) - Two of a Kind
(1982) - The Powers of Matthew Star (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Rozpoutané peklo
(1981) - Gimme a Break! (TV seriál)
(1981) - Amy
(1980) - Mám tě rád, Marku
(1980) - Fighting Back
(1979) - Promises in the Dark
(1979) - Mrs. R's Daughter
(1979) - The Lazarus Syndrome (TV seriál)
(1979) - Archie Bunker's Place (TV seriál)
(1978) - Loose Change (TV seriál)
(1978) - The Lazarus Syndrome
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - Bud and Lou
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - Logan's Run (TV seriál)
(1977) - Good Against Evil
(1977) - Eleanor and Franklin: The White House Years
(1977) - The Amazing Spider-Man (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Most Wanted
(1976) - Gibbsville (TV seriál)
(1976) - Eleanor and Franklin
(1975) - The Turning Point of Jim Malloy
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1975) - S.W.A.T. (TV seriál)
(1975) - Medical Story (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - Longstreet (TV seriál)
(1971) - A Death of Innocence
(1971) - The City
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - Make Room for Granddaddy (TV seriál)
(1970) - The Interns (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1964) - The Young Marrieds (TV seriál)
(1964) - Slattery's People (TV seriál)
(1964) - Profiles in Courage (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Greatest Show on Earth (TV seriál)
(1963) - The Great Adventure (TV seriál)
(1963) - Redigo (TV seriál)
(1963) - Channing (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1963) - FBI Code 98
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Room for One More (TV seriál)
(1962) - Lad: A Dog
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1959) - The David Niven Show (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Uncle Vanya
(1958) - The Case Against Brooklyn
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1956) - The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1954) - Mayor of the Town (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1951) - Love of Life (TV seriál)
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1950) - Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.11.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peggy McCay 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peggy McCay - herečka

se narodila 3.11.1930 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peggy McCay

Dnes se narodili
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Peggy McCay
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
10°20’
 
LunaLuna:
Beran
6°18’
 
MerkurMerkur:
Štír
8°05’
 
VenušeVenuše:
Střelec
7°21’
R
MarsMars:
Lev
6°12’
 
JupiterJupiter:
Rak
20°28’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
7°34’
 
UranUran:
Beran
12°20’
R
NeptunNeptun:
Panna
5°26’
 
PlutoPluto:
Rak
20°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°42’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°17’
 
CheirónCheirón:
Býk
16°45’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paige O'Hara
(*1956) herečka, zpěvačka

Spojené státy Fred Astaire
(*1899) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Irsko Bono
(*1960) zpěvák

Německo Alfred Jodl
(*1890) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Velká Británie Sid Vicious
(*1957) zpěvák, baskytarista Sex Pistols


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alice Faye
(*1912 - 1998) herečka, zpěvačka

Německo Ulrike Meinhof
(*1934 - 1976) novinářka, levicová aktivistka, teroristka, spoluzakladatelka Frakce Rudé armády

Německo Friedrich von Schiller
(*1759 - 1805) dramatik, básník, prozaik

Česká republika Jana Werichová
(*1935 - 1981) herečka, scénáristka, překladatelka, divadelní asistentka režie

Česká republika Petr Svojtka
(*1946 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »