Penny Fuller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Penny Fuller
(Penelope Ann Fuller)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Durham, Severní Karolína
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herečka

Penny Fuller - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.7.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Penny Fuller 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Penny Fuller
datum narození 21.7.1940
(herečka, instagram)

Penny Fuller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Pánem svého koutku
(2000) - Příběh malé Jacey
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1997) - Temné spiknutí
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Dar lásky
(1993) - Rio Shannon
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Danielle Steel: Hvězda
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Slečna Rose Whiteová
(1992) - Room for Two (TV seriál)
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Matkou za každou cenu
(1992) - Love & War (TV seriál)
(1992) - Kavárna U Noční můry (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Lies Before Kisses
(1991) - False Arrest
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Columbo: Na programu vražda
(1990) - Appearances
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Oheň a déšť
(1988) - China Beach (TV seriál)
(1987) - Dvě paní Grenvillové
(1987) - At Mother's Request
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - George Washington II: The Forging of a Nation
(1986) - Fortune Dane (TV seriál)
(1986) - As Summers Die
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Povolení vraždit
(1984) - Kočka na rozpálené plechové střeše
(1984) - The Duck Factory (TV seriál)
(1983) - Intimate Agony
(1983) - Bare Essence (TV seriál)
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Your Place... or Mine
(1982) - A Piano for Mrs. Cimino
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - The Elephant Man
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1980) - Amber Waves
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1976) - Všichni prezidentovi muži
(1976) - McNaughton's Daughter
(1976) - Family (TV seriál)
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1974) - Movin' On (TV seriál)
(1974) - Chopper One (TV seriál)
(1974) - Ann in Blue
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1973) - Applause
(1972) - Young Dr. Kildare (TV seriál)
(1972) - Women in Chains
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1972) - The Beachcombers (TV seriál)
(1972) - Banacek (TV seriál)
(1971) - This Is Your Life
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1963) - East Side/West Side (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1961) - The Mike Douglas Show
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.7.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Penny Fuller 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Penny Fuller - herečka

se narodila 21.7.1940 ve městě Durham, Severní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Penny Fuller

Dnes se narodili
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Penny Fuller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
28°32’
 
LunaLuna:
Vodnář
22°51’
 
MerkurMerkur:
Rak
29°41’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
26°57’
 
MarsMars:
Lev
11°28’
 
JupiterJupiter:
Býk
12°31’
 
SaturnSaturn:
Býk
13°37’
 
UranUran:
Býk
25°26’
 
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
 
PlutoPluto:
Lev
2°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°49’
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°29’
 
CheirónCheirón:
Rak
23°15’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Belushi
(*1949 - 1982) herec

Rusko Josif Vissarionovič Stalin
(*1878 - 1953) sovětský diktátor, masový vrah

Venezuela Hugo Chávez
(*1954 - 2013) venezuelský prezident

Německo Marie d'Agoult
(*1805 - 1876) francouzská spisovatelka, přítelkně Franze Liszta

Spojené státy Ray Tomlinson
(*1941 - 2016) programátor, vynálezce použití @ znaku v e-mailu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »