Peter Firth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Firth

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bradford, Anglie
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Peter Firth - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.10.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Firth 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Peter Firth
datum narození 27.10.1953
(herec, instagram)

Peter Firth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ve jménu Krista
(2016) - Happily Ever After
(2015) - MI-5: Vyšší dobro
(2015) - Dickensian (TV seriál)
(2014) - Undeniable (TV seriál)
(2013) - Mayday (TV seriál)
(2012) - Na věky věků (TV seriál)
(2011) - South Riding (TV seriál)
(2009) - Yellowstonský národní park (TV seriál)
(2006) - Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
(2006) - The Battle for Rome (TV seriál)
(2005) - Golfový sen
(2004) - Hawking
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - MI5 (TV seriál)
(2002) - Já a paní Jonesová
(2001) - Pearl Harbor
(2000) - Takový je život (TV seriál)
(2000) - Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
(2000) - The Magicians
(1999) - Zvláštní oddělení (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Total Recall 2070 (TV seriál)
(1999) - Mrazivý faktor
(1998) - Woundings
(1998) - Velký Joe
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1997) - The Broker's Man (TV seriál)
(1997) - Marco Polo: Haperek Ha'aharon
(1997) - Holding On (TV seriál)
(1997) - Gaston's War
(1997) - The Garden of Redemption
(1997) - Dead Man's Gun (TV seriál)
(1997) - Cracker (TV seriál)
(1997) - Amistad
(1996) - Merisairas
(1996) - Malá čarodějka
(1996) - And the Beat Goes On (TV seriál)
(1995) - Resort to Murder (TV seriál)
(1995) - Neobvyklé dobrodružství
(1995) - Kavanagh QC (TV seriál)
(1994) - White Angel
(1994) - Anna Lee (TV seriál)
(1993) - Perfektní manžel
(1993) - Krajina stínů
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1992) - Heartbeat (TV seriál)
(1991) - Užít si života
(1991) - Soldier Soldier (TV seriál)
(1991) - Prisoner of Honor
(1991) - Murder in Eden (TV seriál)
(1991) - The Laughter of God
(1990) - Záchranáři u protinožců
(1990) - Incident
(1990) - Children Crossing
(1990) - Hon na ponorku
(1990) - Burndown
(1990) - Blood Royal: William the Conqueror
(1989) - Trouble in Paradise
(1989) - Tree of Hands
(1988) - Prisoner of Rio
(1987) - Tickets for the Titanic (TV seriál)
(1987) - Born of Fire
(1986) - A State of Emergency
(1986) - Northanger Abbey
(1985) - Životní síla
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Letter to Brezhnev
(1984) - Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
(1983) - White Elephant
(1983) - The Aerodrome
(1982) - Feuer und Schwert - Die Legende von Tristan und Isolde
(1979) - When You Comin' Back, Red Ryder?
(1979) - Tess
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1977) - Joseph Andrews
(1977) - Equus
(1976) - Stíhači, na start!
(1976) - The Lady of the Camellias
(1975) - King Arthur, the Young Warlord
(1974) - Diamonds on Wheels
(1973) - Her Majesty's Pleasure
(1973) - Daniele e Maria
(1972) - The Protectors (TV seriál)
(1972) - Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
(1972) - Country Matters (TV seriál)
(1972) - Bratr Slunce, sestra Luna
(1972) - Arthur of the Britons (TV seriál)
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1970) - Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
(1969) - The Flaxton Boys (TV seriál)
(1968) - How We Used to Live (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.10.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Firth 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Firth - herec

se narodil 27.10.1953 ve městě Bradford, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Firth

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Peter Firth
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
3°46’
 
LunaLuna:
Rak
9°46’
 
MerkurMerkur:
Štír
27°30’
 
VenušeVenuše:
Váhy
10°58’
 
MarsMars:
Panna
26°49’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°13’
R
SaturnSaturn:
Štír
0°35’
 
UranUran:
Rak
23°06’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°00’
 
PlutoPluto:
Lev
24°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
28°13’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
4°13’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°09’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Billy the Kid
(*1859 - 1881) americký psanec a střelec

Česká republika Alfons Mucha
(*1860 - 1939) secesní malíř, grafik, designér

Švýcarsko Grock
(*1880 - 1959) klaun, skladatel, hudebník

Monako Léo Ferré
(*1916 - 1993) zpěvák, skladatel

Francie Madame de Staël
(*1766 - 1817) prozaička, historička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »