Peter Kočiš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Kočiš

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1965 (?)
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec, moderátor

Peter Kočiš - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1965 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Kočiš 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Peter Kočiš
datum narození v roce *1965
(herec, moderátor, instagram)

Peter Kočiš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Kukučka (TV seriál)
(2014) - Tajné životy (TV seriál)
(2014) - Ochrancovia (TV seriál)
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2013) - Kolonáda (TV seriál)
(2012) - Taxi
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Autoškola národa
(2011) - Zlomok sekundy (TV seriál)
(2011) - Výstrel navyše
(2011) - Nevinní (TV seriál)
(2010) - Kinorama
(2010) - Aj kone sa hrajú
(2009) - Odsouzené (TV seriál)
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Obchod so šťastím (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2006) - Veľký hráč
(2004) - Páli vám to?
(2004) - Bumerang
(2000) - On a ona u vás doma
(1997) - Čaro múdrosti a lásky
(1995) - Hu - hu bratia
(1993) - Čo dokáže ulica
(1993) - Pustatina lásky
(1993) - Príbeh Mateja Hóza
(1992) - Lucidor
(1992) - Kaviareň Lýra
(1991) - Ježišova matka
(1991) - Dido
(1990) - Poslední
(1989) - Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Jánošíkov dar
(1989) - Frajer na ceste
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Ja to vybavím
(1987) - Päť zŕn (TV seriál)
(1986) - Počúvaj tú melódiu
(1986) - Eygletiérovci
(1984) - Tajomný ostrov (TV seriál)
(1984) - Poviem jej to sám
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Tisícročná včela
(1982) - Cesta
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Hosť k štedrovečernému stolu
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV seriál)
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Poviem mu to sám
(1979) - Drevená figúrka
(1978) - Rozvedená
(1978) - Izrafel
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Bambusová dievčina
(1977) - Dom na predmestí
(1975) - Náušnice

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Kočiš 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Kočiš - herec, moderátor

se narodil v roce *1965 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Kočiš

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Peter Kočiš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
25°53’
 
LunaLuna:
Lev
18°30’
 
MerkurMerkur:
Štír
10°14’
 
VenušeVenuše:
Střelec
11°04’
 
MarsMars:
Střelec
10°53’
 
JupiterJupiter:
Rak
1°18’
 
SaturnSaturn:
Ryby
11°02’
R
UranUran:
Panna
17°41’
 
NeptunNeptun:
Štír
18°51’
 
PlutoPluto:
Panna
17°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°32’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
11°36’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°42’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »