Peter Rúfus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Rúfus

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Peter Rúfus - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.10.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Rúfus 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Peter Rúfus
datum narození 11.10.1957
(herec, instagram)

Peter Rúfus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Ochrancovia (TV seriál)
(2012) - Ich vášňou bola voda - Z dejín potápania na Slovensku
(2011) - Cesty Slovenskom
(2010) - Spojenectví rysů
(2009) - Prvé oddelenie (TV seriál)
(2008) - Magická osmička (TV seriál)
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2008) - Kutyil s.r.o. (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2005) - Básnik a žena (divadelní záznam)
(2000) - Ako divé husi
(1999) - Tri obelisky
(1998) - Chvíľka poézie
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1994) - Trýzeň svedomia
(1993) - Tanec lásky a smrti
(1993) - Mladé letá
(1992) - Najdúch
(1992) - Kráľ lesa
(1991) - Život na mokradiach
(1991) - Nezvestný od vojny alebo posledný americký pilot na Slovensku
(1991) - Variácie slávy
(1991) - Rozruch na onkológii
(1990) - Vtáčia princezná
(1990) - Útrapy z rozumu
(1990) - Sila lásky
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - Nad priepasťou smrti
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Kamene
(1989) - Jánošíkov dar
(1989) - Čarodejníci
(1988) - Spoločník pána veľkomožného
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Piloti
(1988) - Ja to vybavím
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1987) - Rozprávienka vtáča zlaté
(1987) - Novoročná rozprávka
(1987) - Mechanici
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1986) - Výnosné miesto (divadelní záznam)
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Smutné radosti
(1986) - Sen o kováčovi
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Čarbák
(1985) - Štvrtá hlava draka
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1985) - Sekera
(1985) - Medulienka
(1985) - Karabínka
(1984) - Vymodelujem more
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Kto chce získať princeznú
(1984) - Cesta životom
(1983) - Sólo pre Cantus firmus
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Pevec krásy, pravdy a nádeje
(1982) - Eva
(1981) - Po deviatich rokoch
(1981) - Macbeth
(1981) - Dozrievanie
(1980) - Svadba bez nevesty (TV seriál)
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Patálie s kamerou
(1980) - Horacius
(1979) - Veľký Mogul
(1978) - Sladké bezvládie
(1978) - Na vysokej skale: Prekliata
(1968) - Maroško
(1961) - Zbabělec
(1959) - Partyzánská stezka

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.10.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Rúfus 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Rúfus - herec

se narodil 11.10.1957
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Rúfus

Dnes se narodili
Spojené státy Daniel Baldwin
(*1960) herec

Spojené státy Karen Allen
(*1951) herečka

Velká Británie Kate Winslet
(*1975) herečka, zpěvačka

Velká Británie Guy Pearce
(*1967) herec

Česká republika Rudolf Hrušínský ml.
(*1946) herec


Peter Rúfus
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
17°54’
 
LunaLuna:
Býk
16°59’
 
MerkurMerkur:
Váhy
8°45’
 
VenušeVenuše:
Střelec
1°39’
 
MarsMars:
Váhy
11°15’
 
JupiterJupiter:
Váhy
13°24’
 
SaturnSaturn:
Střelec
10°28’
 
UranUran:
Lev
11°03’
 
NeptunNeptun:
Štír
1°47’
 
PlutoPluto:
Panna
1°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
11°42’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°23’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
12°18’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elisabeth Shue
(*1963) herečka

Spojené státy Carole Lombard
(*1908) herečka

Velká Británie Ioan Gruffudd
(*1973) herec

Česká republika Petr Jarchovský
(*1966) scénárista, dramaturg

Česká republika Tereza Kerndlová
(*1986) zpěvačka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Jacques Offenbach
(*1819 - 1880) skladatel

Spojené státy Steve Jobs
(*1955 - 2011) podnikatel, spoluzakladatel firem Apple a Pixar

Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834 - 1904) francouzský sochař a architekt

Polsko Svatá Maria Faustyna Kowalska
(*1905 - 1938) řeholnice, mystička, prohlášena za svatou 30. dubna 2000

Mexiko Silvestre Revueltas
(*1899 - 1940) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »