Petr Lokaj wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Lokaj

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
režisér

Petr Lokaj - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1959 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Lokaj 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Petr Lokaj
datum narození v roce *1959
(režisér, instagram)

Petr Lokaj - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Pro životní prostředí
(2015) - Ekologické souvislosti
(2013) - Příběhy slavných: Život v ofsajdu (TV seriál)
(2013) - Příběhy slavných: Milovník života (TV seriál)
(2011) - Ta naše povaha česká: Devianti z pod Řípu
(2011) - Příběhy slavných: Velký malý kluk
(2011) - Chlap na toboganu
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Příběhy slavných: Sukovitá duše
(2010) - Fašismus po česku
(2009) - Rajské zahrady (TV seriál)
(2009) - Plachý milovník
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Kati a blázni
(2008) - Zašlapané projekty (TV seriál)
(2008) - Sedmero pilířů Stefana Milkova
(2008) - Prezident Velitel
(2008) - Osud č. A2026
(2008) - Jsem vaše Ljuba
(2008) - Cesta do hlubin Lálovy duše
(2007) - Zrádce nebo oběť?
(2007) - Vědecké střípky z Evropy
(2007) - Příběhy domů (TV seriál)
(2007) - Postůj, okamžiku, jsi tak krásný...
(2007) - O vzduchu i o vodě
(2007) - Klima, lidé, příroda
(2006) - V zajetí železné opony
(2006) - Ta lidská bezmoc moci
(2006) - Občan Aristokrat
(2006) - Něžná agrese
(2006) - Hledání harmonie
(2006) - Energie pro budoucnost
(2006) - Bezruči
(2005) - Zapomenuté výpravy (TV seriál)
(2005) - Velký mistr malých rolí
(2005) - Nohama na zemi, hlavou ke hvězdám
(2005) - Hanácká mise
(2005) - Dřevěný mikrokosmos
(2004) - Šmokstory
(2004) - Evropská hvězda Edvarda Beneše
(2004) - Bláhový básník Jiří Suchý
(2003) - Příběhy slavných: Osudové opojení Františka Vláčila
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Příběh vypravěče
(1999) - Skryté Valašsko Janka Rokyty
(1996) - Utajený svět
(1993) - Ta naše povaha česká

Petr Lokaj - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Lokaj 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Lokaj - režisér

se narodil v roce *1959 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Lokaj

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Petr Lokaj
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
4°36’
 
LunaLuna:
Lev
13°29’
 
MerkurMerkur:
Váhy
12°55’
 
VenušeVenuše:
Panna
0°30’
 
MarsMars:
Váhy
14°42’
 
JupiterJupiter:
Štír
28°44’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°54’
 
UranUran:
Lev
19°31’
 
NeptunNeptun:
Štír
5°31’
 
PlutoPluto:
Panna
4°57’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
3°43’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
5°03’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
23°18’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »